Scudo Sports

Ng 303 Sd

@Nyo Ykpogl

kusura bakma çok çok geç cevap veriyorum ama evt tabiki sonuçta
jant frenine göre daha büyük bi güce karşı koyuyo. ayrıca büyük bi baskı uygulanıyor rotorlara balatalarla.
evt aşırı ısınıyor ki ben merak edip elimi deedirmiştim rotorun o bosluk kısmı nın şekli çıktı ama geçti sonra ufak bi yanıktı.
ocaktaki tava gibi ısınıyo yani:D

ayrıca ben çok ta uzun olmaya bi frenleme sonucu elledim.
ki bi sadistlik yaptım.
bir yokuştan indim saya yokuşu diye alibeyköyde olanlar bilirler.
orada inerken son hızda ön frene yüklendim kısa mesafede durdum. ve bir karınca dokunturttum bacaklarından garibanın bacaklar yandı gördüm gözümle...

Scudo
@gvenc_mtb

Bir canlıya yapılacak en büyük eziyet onu yakmaktır, boğmaktır. Sizi kınıyorum. Sanki bir meziyet gibi anlatıoyrsunuz. Halbuki utanıp gizlemeniz daha hoş olurdu. Sakın aman bir karınca ne olacak ki, başkaları neler yapıyor demeyin, herkes kendi yaptıklarından sorumlu.:mad:

• Beğen
Tepkiler: Nyo Ykpogl
Süleyman abime katılıyorum yaptığın işlerde insanları şahit tutmaki hesap gününde kimse şahit olmadığı için belki allah affeder...

ne söyleseniz haklısınız.
hayvanları seven biriyim ve hayvan haklarını savunan biriyim ayrıca köpeğimde var ancak.
böcek fobim var karınca dahil.
onlara karşı en gel olamadığım bi korku ve nefret olduğu için yaptım biliyorum doğru değil haklısınız.

o yüzden de bi anlık öyle bi şey yaptım.sonradan pişman da oldum olmadım değil. bunu söyledim yani ne kadar ısındığını belli edebilmek için söyledim.
özürdilerim...

Geri