Scudo Sports

NFS Shift İle Logitech Momo Uyumsuzluğu

Fırat Ayanyan

Forum Bağımlısı
Tepki
249
Kısa süre önce Logitech Momo sahibi oldum.Ayarları yapıldığında gerçekten çok zefk veriyor.Seti aldığmızda hemen denemek için Race On'u aldık,denedik ve oldukça zefk aldık.Ertesi gün hemen Shift'i aldık ve kurduk.Oyunun grafikleri gerçekten inanılmaz güzel bir o kadar da zor.Gelelim bizim setin oyun ile uyumsuzluğuna.Direksiyon çalışıyor fakat pedallar nafile.Oynu oynamak için yanıp tutuşuyorum,acil yardımlarınızı bekliyorum :D

Scudo
@Fırat Ayanyan

ben sana yardımcı olayım bendede logitech G25 direksiyon var direksiyonun ayarlarını manuel yapıyorsun oyunun setup menüsünden her bir tuşu gazı freni sağa sola camera falan v.s hepsini tek tek yapman gerekir ve momo nun en son çıkan güncel driverini yükle senin driver %80 eski olması lazım ve oyun olarak ise test driver unlimited i tavsiye ederim dreksiyon için en iyi oyun g25 için çünkü debriyaj desteği olan tek oyun ve shift da dreksiyon çok zor oluyor bilgin olsun

Haha şöförlüğüme güvenirim :) Yardımların için teşekkürler.

logitech bazı oyunlarda pedal problemi yaşatıyor, bu arada g25 tek hayalim :D

@temu90

logitech G25 gelmiş geçmiş en iyi direksiyon seti ama malesef g25 i tam kapasite ile oynayabilecek bir oyun malesef daha çıkmadı bende 1 seneden beri var toplasan 5 kez oynamışımdır sebebi ise tam destekli oyun bir tane var oda test driver unlimited gerçekten gerçek bir otomobil kullanıyormuşsunuz gibi hissettiriyor insana

Fırat ayarlarını iyice yaptın mı oyundan ? Çalışması gerekir bence MOMO oldukça populer bir set ve Shift in de bunu gözönüne alması gerekir, ayarları iyice bir kurcala bence, bir de bazı direksiyonların arkasında elle gaz ve vites ayarları oluyor, ordaki ayarda da kalmış olabilir. Bir de oyunun sitesinden güncellemelere bak, veya adamlara mail at, tabii oyunun orjinalse :)

Malesef oyun korsan :) (Bu durumdan rahatsızım,emek hırsızlığı ama oyunlar aşırı pahalı :( )

Shift arcadevari bir oyun.Simülasyon oyunlarından sonra mide bulandırıyor :D
Madem bu kadar çok kişinin direksiyon seti var.Bir gün hep beraber lastik yakma şart :D Ne dersiniz. :)

Öneriler için teşekkürler.

arkdaşlar ben nfs shifte girdiğimde fren pedalına basmadan ok yönlendirilmesi yapılmıyor yani ayağımı frenden çekince sürekli yukarı doğru takılıyor (english yazısından aşağı inmiyor misal) bunu nasıl çözebilirm :boese157:

Geri