Scudo Sports

İnceleme Next SD21 Aksiyon Kamerası

bence yoldaki sığırları öküzleri davarları vs tespit etmek için gayet yeterli
harika bir inceleme olmuş ürünün barkodu 869 la başlıyor Türk malı diyebilir miyiz ?

Scudo
Bugün istanbul'da hava bulutluydu (bakirköy tarafi) firsat bilip kameranin dusuk isik ozelliklerini deneyelim dedim. Acikcasi ben tatmin oldum yalniz ayari yine dusukte unutmusum :( neyse sizi videoypa basbasa birakayim.

Ben begendim...Migros..Bim..Burgan bank vs vs yerlerin kamera sistemlerinin montajini yapan camera ile ic ice birisi olarak beni tatmin etti..Bunu orjinal hali ile izleseniz %20 netlik kazanir youtube vs kalite dusmus..Pil durumu beni cok etkiledi.Kalitede 400tl ise alayim fiyat dogru degil mi ucuz bi yer alabilecegim varsa yazin ordan siparis edeyim MTB den yol bisikletine geciyorum XRS 04P ona takicam..Takma amaci biliyosunuz milletimiz sigir hata yapinca adalet karsosinda hakli cikmak...Tesekkurler

@Bora Doruk

Su an en ucuz hepsiburada'da

@serkan akta

Made in china yaziyor altinda :)

@Ahmet Onur Çakmak hepsiburada.com'dan siparişim bugün geldi. Ürün kalmamış gözüküyor şu anda. Bisiklet üzerinde test edemedim henüz işyerinde ve eve dönerken serviste test etme şansım oldu. Görüntü olarak beni tatmin etti ama su geçirmez aparatla kullanınca ses neredeyse yok. Bisiklet üzerinde su geçirmez aparatsız kullanmakta biraz sakıncalı gibi.

Bir diğer konu ilk açılması uzun sürüyor demiştiniz. Bendeki ürün hemen açılıyor.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Onur Çakmak
En kalitelisi olan gopro'da dahi housing ile ses yok malesef. Yani normal o durum. Bisiklet ustunde de kullandiginizde gelecek ses titresim sesi oluyor. Fakat goruntude titresim yok. Açik olan kapla kullanmaktan cekinmeyin ben kullaniyorum yagmur yagmiyorsa problem yok.

Acilmasi 2-3 sn kadar aliyor sadece o kadar :)

• Beğen
Tepkiler: eyupaltindal
Ben de bu aralar aksiyon kamerası bakıyorum, incelemeniz güzel olmuş, tek takıldığım nokta biraz büyükçe olan yapısı, bisikletin üzerinde zaten uzaylı gibi görünüyoruz bir de bunu takınca başka dünyalardan olduğumuz daha da pekişecek :) benim fikrim tabi.

acaba bunun yerine düz go pro (500 lira civarı) alıp sadece bir aparatla kullansak daha mı verimli olur emin değilim.

Bir sorum var: aee sd21 araç içi kamera olarak kullanılabiliyor mu, bir yandan şarj olurken çekim yapabilir mi?

• Beğen
Araç içi kamera olarak kullanılabiliyormuş. Ben denemedim henüz ama. Ekranı değilde yedek ekstra pili takıp, o pili şarja koyunca kayıt yapılıyormuş.

• Beğen
Tepkiler: emrahozkan
Acaba bu kameranın birde arnavut kaldırımlı yolda çekimi nasıl olacak merak ettim.. Sanırım SJ4000 görüntüyü bozuyordu.

@turkkeyp

Teşekkürler bu bilgi iyi oldu, araç kamerası olarak da kullanılacaksa güzel.

Bir adet sipariş verdim bakalım. Çinden gelen ürünlere güvenim yok 2 yıl garantili bu sonuçta, next firmasına da güvenirim. Üzerinde gelen aparatları almaya kalksanız zaten dünya para tutar.

Kameram geldi, bu fiyata gerçekten çok güzelmiş beklentimin çok üzerinde.

Sarsıntı için en iyisi göğüs aparatını almak diğer aparatlar zaten çok iyi, ben çok beğendim ürünü inceleme için de teşekkürler.

Öylesine bir çekim yaptım, gayet iyi göründü, yalnız 1080p de 25 fps modunda hızla geçen araçlar kesik kesik görüntü oluyor. Bence en iyisi 720p 50 de kullanmak, interlaced modları denemedim bile genellikle kötü olurlar.

Ilk bana da buyuk gelmisti. Gidon bogazina takiyordum. Gidonun uzerinde kamerayla gitmek garip tabi. Simdi 180 derece modunu kullaniyorum ayni yere ters takiyorum. Alin borusuna denk geliyor. Daha bir derli toplu gibi. Bu aralar aklimda kask ya da gögüs aparati almak var. gogus aparati performans yaparken diyaframini kapatirsa hicbir anlami yok. Denemek lazim.

Arkadaşlar orjinal olsun diye hb de göğüs askısı aldım, çok kötü bir ürün, hem kalite bakımından hem de elastik değil sabit kayışlı, o yüzden gögüs kafesine aşırı baskı yapıyor, nefes alıp verirken kamera oynuyor. Ayrıca o kadar uzun yapılmış ki kayışları oraya buraya dolamanız gerekiyor. geri gönderip ebayden ucuz bişey aldım.

2. konu bisiklet gidon aparatım kasislerde açı değiştiriyor ne kadar sıktıysam olmadı sizde durum nasıl ?

@emrahozkan
bu videoyu bisiklet gidon aparatı ile çektim. Bende oynama olmuyor. Acaba senin üründe mi sıkıntı var?

• Beğen
Tepkiler: emrahozkan
@turkkeyp

Yollar yol değil ki :) bir de yol bisikleti olunca en ufak kasiste hoplatıyor, kısa vidayda vidalamıştım iyi sıkamamış olabilirim, bir daha bakıcam.

Bu da çekimi:

• Beğen
Selamlar,
Ben de bu kış sonu hepsiburada.com dan SD21 Pro aldım. Ürünün video ve fotoğraf kalitesini çok beğendim. Yalnız kamera ile ilgili bir sorunum var. Ayarlar menüsünden Çekim Kalitesi 1920x1080 de iken Görüş Açısı : Orta veya Dar moduna ayarladıktan sonra kamera kapanıp açılınca, Geniş modda kalıyor. Yani yaptığınız son seçimi hafızasında saklamıyor. Sizler de bu sorun var mı? Ayrıca kameralarınıza yeni yazılım yüklediniz mi?

Her ne kadar bisikletle ilgisi olmasa bile Nisan 2015 de SD21 Pro ile çektiğim videoyu sizlerle paylaşmak istiyorum.

@mhd dediğin ayarı en yakın zamanda deneyip. Geri dönüş yaparım. Yazılım güncellemesi mi gelmiş?

Geri