Scudo Sports

Nevres ve Pedal Arkadaşları..

@yuonis adonis

W gözüme sokar gibi kullanma :)

Anadolu yakasında yemek yerken dikkat et fotolarda öle çıkma ;)

Scudo
@yuonis adonis

aaa olur mu öyle şey,
hadi ben hypoglisemiyim, sana da açlıktan birşey olursa ne yaparız biz :(
aman aman sen ye, Çetin bey foto alırken yutmanı bekler artık :)))))

12 Şubat 2014 İSPEK Bisiklet Grubu.
Bisiklet Forum pedaldaşlarının buluşma etkinliğinde tanıştığım İSPEK grubu çoktandır beni davet ediyordu. Bayrampaşa bisiklet grubu başkanı Volkan Rozet beni evden teslim aldı. Fakat programındaki bir aksaklık nedeniyle buluşma saatimize gecikti. Normalde Bayrampaşa’ya gidip grupla çıkış yapacaktık. Gecikince Sirkeci’ye pedallayıp belirtilen saate yetişme kararı aldık. Fakat ben şimdiye kadar hiç Taksim yapmamıştım. Karanlık ve akşam trafiği ile birlikte. En önemlisi mesai sonrası günün yorgunluğundan sonra gidiş geliş 50 km mesafe. Grupla buluştuk. Yol üstünde diğer misafirler katıldılar. Dönüşte şimdiye kadar hiç denemediğim Bakırköy sahil deki tercihli yolu kullandık. Trafik olmadan, sanki bizim için ayrılmış yolu rahat bir sürüş ile bitirdik. Ve eve teslim edildim. İlk kez birlikte pedallamamıza rağmen hem çok eğlendim hem de çok rahat bir grup sürüşü yapmanın mutluluğuyla, gruptaki herkese ve bize katılan diğer pedaldaşlara teşekkür ederim. Ayrıca Şişli’den katılan Volkan Metin arkadaşımızın bana emaneten verdiği heybe içinde çok teşekkürler.
Pedaldaşlarım forumda bu yazıyı okuduklarında turla ilgili yorumlarını paylaşırlarsa mutlu olurum.

Nevres hanım gecikme için üzgünüm, anca fırsat bulabildim :)

8 şubat günü telefonla davetinize çok sevindim, o güzel havayı değerlendirmek gerekiyordu pek tabi. Eminönü meydandan yanınıza sahil yolundan biraz gecikmeli de olsa gelebildim. Sizinle pedallamak, hoş sohbetinize nail olmak benim için için büyük zevk. Umarım bu turları daha sık gerçekleştiririz. (Sahlepler benden!)

@Yağız Yılmaz
Seninle tanışmak ve pedallamak benim içinde çok hoşdu.
Bundan sonraki sahlepler bendennnn :)))

@NEVRES KME

öncelikle Nevres hanıma bizi kırmayıp gece turumuza katıldığın için çok teşekkür ederim=) ilk buluşma yerimizi yanlış tahmin ettiğim için zamanlamamız pek uygun olmadı fakat Nevres hanım mükemmel bir performans sergileyerek grubumuzu yakaladı=) fotoğrafları yüklemeye çalıştım fakat tam beceremedim=) bugün biraz yoğunum yarında tur var fakat muhtemelen yarın bir arkadaşıma yükletirim=)

• Beğen
Tepkiler: NEVRES KME
Bayrampaşa pedaldaşlarımla olan fotolarda olsun tabiki. teşekkürlerr

(link)

Soldan Sağa doğru; İbrahim BEY, Cengiz BEY, Nevres HANIM, Çetin BEY, Uzbay BEY, Barış BEY ve yunus BEY
OKTAY BEY SİZİ UNUTMADIK . Oktay bey turu tamamlamadığı için resimleyemedik. Kendisinden özür dileriz SAYGILAR.

Anadolu Yakası Pedaldaşlarım,
Forumdaşlar ile bir başlık altında toplandık, buluştuk ve padalladık. 2014 yılı Ocak ayında başladığımız BF pedaldaşları buluşması, tanışması ve birlikte pedallaması etkinliğinin devamını 16 Şubat 2014 tarihinde gerçeklerştirdik. Katılım çok güzeldi. Bisiklet severler bir araya geldik ve pedaladık.
Pedaldaşlarım Çetin Şahinöz ve Yuonis Adonis’e, İbrahim Kavak, Barış Yazıcı, Oktay Erkan,Cengiz Öz ve Uzbay Yelce eklendi.
Bostancı iskelede çok güzel karşılandık. Sanki hepimiz öncesinde birbirimizi tanıyor gibiydik. Forumda farklı başlıklar altında, abone olduğumuz başlıklarda ve buluşmak için aynı başlık altında yazıştık.
BF ailesinin fertleriyle buluştuğumuzda ortak noktamız bisiklet ve hepimizin yüzünde aynı heyecan ve mutlulukla pedallamanın keyfini yaşadık.
Sabah 8.00 de başlayan ve akşam 18.00 de biten turum, Bahçelievler(ev)-Anadolu Yakası-Bahçelievler 60 km yol yaptım.
Pedaldaşlarım içinde ikinci kez grup sürüşü yapan, ilk kez grup ile süren, ilk kez mesafesi uzun olan ve birbirleriyle haberleşmelerine rağmen ilk kez karşılaşıp pedallayan oldu.
Beni mutlu kılan bir başka durum ise, tur bitiminde, vedalaşırken birbirleriyle pedallamak için yaptıkları program oluyor.
Katılan tüm pedaldaşlarıma kazasız belasız bol sürüşler ve esenlikler dilerim.

(link)

Soldan Sağa doğru; İbrahim , Cengiz, Nevres , Çetin, Uzbay , Barış ve Yuonis Adonis
OKTAY BEY. (Oktay bey programı nedeniyle erken ayrıldı aramızdan)

Küçükçekmece Bisiklet Grubu ve Bisiklet Forumdan Umut Y. Pedaldaşlarım ,

Sele üstünde ve yolda olma isteğim aynı zamanda farklı rotalar, yeni Pedaldaşlar, tecrübeler, anlatılan turlar, planlanmış turlar, gruplardaki bayan azınlığı, izlenimlerim ve en önemlisi bisiklet yollarımız derken,
Elimizde olan değerlerle, 27 Şubat 2014 akşamı yeni Pedaldaşlarımla Yenikapı-Zeytinburnu turuna katıldım.
Saat 20.00 de Bahçelievler’den çıkış yaptım. Bakırköy Sahil deki Opet benzinlikte buluştum gelen arkadaşlarla. Grup Küçükçekmece Meydanda toplanıp gelecek ve bizleri aralarına katacaktı. Kış olmasından dolayı olsa gerek tek bayan bendim.
Kısa zamanda ve hedef sadece pedallamakken tanıştığım arkadaşlarımın isimlerini yanlış yazarsam veya eksik şimdiden özür dilerim. Alper Elmas ve İbrahim ile buluştuk benzinlikte. Beni kimsenin tanımıyor olması dolayısıyla hem reaktif hypoglisemia hastası olduğumu ve Bahçelievler’den aralarına katıldığımı ayak üstü sohbetlerken uzakta bir ışık topunun geldiğini far ettim.
Kış uykusuna yatmamış bir bisiklet grubunu böyle kalabalık görmekten gerçekten çok mutlu oldum. Otuzüç kişiyi ben saydım ama daha fazlası vardı..
Tekrar pedallamaya başladığımdan bu yana ilk kez böyle kalabalık bir grup içinde sürmenin keyfini yaşadım. Yolun bir şeridini kapatıp çift sıra sürüyor ve görevli her arkadaş yaptığı işin hakkını veriyordu. Pedalımdaki akşam keyfi de başka bir güzeldi.
Uzun zamandır pedallaşmak için buluşamadığımız Bisiklet Forumdan Bahçelievler’de ikamet eden Umut Y. yoldan geçerken grup içinde beni görmüş. Yanlış anlamadıysam forumdaki fotolardan tahmin etmiş ve yanıma gelip merhabalaşıp siz Nevres’mi siniz deyince önce etkinlik katılım listesinden gören gruptan bir arkadaş olduğunu düşünmüştüm. Sonra ben BF den Umut Y. Sizinle yazıştık ama buluşamadık diye açıklayınca daha çok şaşırdım. Bu şekilde denk gelmesi, iyi tahmin ve doğru kişi isabet ettirince gerçekten daha çok şaşırdım ve sevindim. Aynı akşam UMUT Y. İle de pedallamış oldum. 10-15 dk birlikte pedalladık ve kendisi programı nedeniyle ayrıldı. Kısmette pedallamak var ise yol bizi kendisine çekiyormuş bunu anladım :rolleyes:
Yenikapı’ya kadar sürüp Zeytinburnu’nda pideciye geldik. Yolda Fatih Erdinç bey eşlik etti. Sürerken grubun ahengini bozmamak için elimden geleni yapmaya çalıştıysam da, pideciye yaklaştığımız bir anda arkamdan seslenen Recep Demirbaş arkadaşın, kabul etmediysem de yardım talebi ayrı bir sevimliydi. Nazik davranışından dolayı kendisine teşekkürlerimi yolluyorum.
Yemek sırasında masada bulunan Burak Yetkin, Hüseyin Epik ve İbrahim arkadaşların sohbetlerine ve diğer pedaldaşların misafirperverliğine çok teşekkür ederim.
Bahçelievler-Yenikapı-Zeytinburnu-Bahçelievler 27 km yol yaparak saat 23.00 de evime geldim.
Tüm Pedaldaşlara çok çok teşekkür ediyor, tekrar görüşmek üzere esenlikler diliyorum.
Pedaldaş
Nevres

15 Mart 2014 Bisiklet Forum Pedaldaşları Büyükada turunda pedalladık.
Bu sefer farklı bir heyecan ile evden çıktım. Yanımda pedaldaş yoktu. Evden 8 km mesafede Yeşilköy iskeleye gittim. Yeşilköy’den Büyükada’ya Mavi Marmara seferiyle 9.30 hareket ettim. Saat 11 de Büyükada’ya indim. Bu arada beni bekleyen arkadaşlar yalnız olduğumu bildiklerinden telefonla sürekli iletişimde oldular. Çok teşekkür ederim.
Aramıza 3 yeni pedaldaş katılmıştı. Bu beni çok mutlu ediyor. Her buluşmamızda çoğalıyoruz.
Avrupa Yakasından katılan fakat Kabataş’tan Büyükada’ya geçen Mücahit arkadaş forum nicki Mucahidy Apıcı, Anadolu Yakasından Oğuz Taşel ve Oktay Erkan arkadaşımızın komşusu Ahmet bey.
Böylelikle yeni pedaldaşlar eklendi sürüşüme.
Sabah 8.15 de çıkış yaptım evden. Büyükada da iki tur yaptık. Dönüş yolumda arkadaşlarla Bostancı’ya ve ordan Bakırköy’e geçtim. Toplamda 42 km pedalladım.
Herşeyiyle çok güzel bir tur ve kazasız belasız dönüş kısmet oldu.

(link)
(link)
(link)
Soldan 3 arkadaş; Oğuz, Mücahit ve Ahmet bey

(link)
(link)
(link)

(link)
(link)
(link)

Oğuz, Mücahit ve Ahmet beye çok çok teşekkürler. Sizlerle tanıştığıma çok mutlu oldum. Tekrar pedallamak dileğiyle
Sevgi ve selam :)

Uzbay pedaldaşımın öğretmeni de katılmıştı gecikmeli olarakda olsa turumuza. Kendisiyle tanıştığıma memnun oldum.
Ebru öğretmenime sevgi ve selam..

(link)
Soldaki Ebru hanım

(link)
Soldaki Ebru hanım

Ben de sizi tanıdığıma çok memnun oldum. Çok keyifli bir turdu. Harika insanlarla tanıştım. Tekrarını sabırsızlıkla bekliyorum.

Foruma üye olurken nasıl oldu bilmiyorum amarumuz olarak mucahid yapıcı yazacakken mucadhidy apıcı gibi garip bir şey yazmışım:) Rumuzu sonradan değiştiremediğim için kaldı öyle.

• Beğen
Tepkiler: NEVRES KME
Geri