Ne bırakacağınız çok mu önemli?
Siz olmayınca da hayat devam edecek , güneş doğacak, mevsimler değişecek,çocuklar büyüyecek,her şey değişecek…..
Bunları biliyoruz elbette, peki neden korkuyoruz? Mutluluğumuza neden gelecek endişesiyle gölge düşürüyoruz?…
Bir defa yaşayacağız bu hayatı, her günü bir defa yaşama şansımız var,
Öyle çok yormaya gerek var mı kendimizi? Korkmak da gereksiz değilmi zaten gelecekten?
Bunu kendime de soruyorum ; neden korkuyorum? Yaşanacak çok şey var ,geçer üzülme unutursun diyorlar, her sorunu çözmek için!Hepimiz diyoruz.
Avutuyoruz işte, çocukluğumuzdan beride bir ton masal uydurulmadı mı zaten bize?
Vaktimiz yok, zamanımız kısa, bu yazı sadece bir hatırlatma,
Her güne uyanınca aynaya bakmalı,hatta gülerek saçmalamalı…hiç dinlemediğiniz müzik türüne dayanabildiğiniz kadar dayanmalı bazen, tat almalı hayattan,
Kek yapmayı öğrenip O’na ‘sana kek yaptım’ diyebilmeli:rolleyes:
Ağlamak istediğiniz anda nerede olduğunuz önemli değil! tutmayın kendinizi…
Kahkaha atmaksa tam vakti, her zaman vakti!
Mutluluk aslında çok yakın,
Hem yolculuklar nereye,neler uğruna ölmeye………
Siz olmayınca da hayat devam edecek , güneş doğacak, mevsimler değişecek,çocuklar büyüyecek,her şey değişecek…..
Bunları biliyoruz elbette, peki neden korkuyoruz? Mutluluğumuza neden gelecek endişesiyle gölge düşürüyoruz?…
Bir defa yaşayacağız bu hayatı, her günü bir defa yaşama şansımız var,
Öyle çok yormaya gerek var mı kendimizi? Korkmak da gereksiz değilmi zaten gelecekten?
Bunu kendime de soruyorum ; neden korkuyorum? Yaşanacak çok şey var ,geçer üzülme unutursun diyorlar, her sorunu çözmek için!Hepimiz diyoruz.
Avutuyoruz işte, çocukluğumuzdan beride bir ton masal uydurulmadı mı zaten bize?
Vaktimiz yok, zamanımız kısa, bu yazı sadece bir hatırlatma,
Her güne uyanınca aynaya bakmalı,hatta gülerek saçmalamalı…hiç dinlemediğiniz müzik türüne dayanabildiğiniz kadar dayanmalı bazen, tat almalı hayattan,
Kek yapmayı öğrenip O’na ‘sana kek yaptım’ diyebilmeli:rolleyes:
Ağlamak istediğiniz anda nerede olduğunuz önemli değil! tutmayın kendinizi…
Kahkaha atmaksa tam vakti, her zaman vakti!
Mutluluk aslında çok yakın,
Hem yolculuklar nereye,neler uğruna ölmeye………