Scudo Sports

Neredeyse 3 yıldır yatan bisiklet

barış kardeş, sana kimsenin bilmediği bir sır vereyim,en güzel bisiklet senin olan bisiklettir ;). sahip olduğun pozitif duruşu hiç kaybetme. bu bisiklete baksana adam onunla dünyayı dolaşıyor hala.. keyifli ve güvenli pedallamalar. :)

Scudo
benim bisikletimin arka ttekerinde sorun vardı sanırım patlaktı babamı ikna edebildim düşerim kaza olur laf atarlar vs diye izin vermiyordu bende onu üzmek istemiyorum ve yaşımda 24 ::):):)
sonuna ikna ettim ve bisikletimi balkondan indirdik tekerinide yaptırdı babam:)
Babam diyorki şu mahallede gider gelirsin:):):):)):)
Artık yollar benimdir :D:D
Şimdi biraz küfleri var onları temizliycem bakalım
Hayırlı olsun kardeşim

Saydıkların dışında geri kalanlar bisikletin durumuna göre, neye ihtiyacı varsa ona göre yapılmalı, bi sorun yoksa sorun yoktur :D

Banada 1 ay önce eniştem 7 sene önce aldığı ve 2 senedir kenarda duran bisikletini verdi.Bisiklet aldığımda gitmiyordu başlıca sorunlarını yazayım istersen :D
-Arka teker yamuktu ve akort telleri kırıktı
-Frenler tutmuyordu hatta frenler kırıktı
-Vitesler çalışmıyordu ve yine kırıktı
-Selesi taş gibiydi 10 dakikadan fazla oturulmuyordu :D:D
-Arka dişli kadroya çok yakındı ve zincir sıkışıyordu
-Arka göbek gevşekti
-Vites ve fren telleri yıpranmıştı
-Bisiklet yağsızdı ve zorluyordu
-İç ve dış lastikler çok eskiydi( gerçi dışlastikleri gene aynı ) :D
-Kısacası bilinçsizce kullanılmıştı şuan ön göbek dışında bir sorunu yok gibi duruyor :) Onada vakit bulamıyorum en kısa sürede ilgilenicem onunla da :)

Barış kardeş bende yenimahalledeyim yenimahallenin neresinden oturuyorsun?
Birde bisiklet bakımlarını nerede yaptırıyorsun?

@M.Burak KARADAĞ

Konu bir şekilde hortlatılmış, eski bir konu yani. Açan arkadaş da 1 yıldır foruma uğramıyor. Yani mesajına cevap geleyebilir. :)

Başımı kuma gömmeliyim bence :D

Merhaba arkadaşlar, bisikletim çok uzun sürelerdir yatıyor. Bu yaz bisiklete tekrar başlamak istiyorum ama binmeye başlamadan bu kadar süre yatan bir bisiklette nelere bakmalıyım bilmiyorum? Değişmesi gereken parçalar vs var mıdır? Jant akortunu geçen sene yaptırdım bozulmuş mudur? Yağlama işleri vs nasıl olucak kısaca yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :)

Geri