Scudo Sports

Nereden Alabilirim? Carraro Due Tandem 26 Jant

Tepki
3
Bisiklet
Bianchi
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim bisikleti arıyorum ama bulamadım bir türlü.
Carraro Due Tandem 26 Jant alabileceğim bildiğiniz güvenilir bir firma var mı?

Örnek bisiklet linki: (link)

Scudo
" Carraro Due Tandem " yazarsanız google'a nerde, ne kadar, hangi sitede satılıyor çıkıyor.
heleki ilk 5 sitede direk kart ile taksitli satış imkanı var.

Üstelik google aradığınız şeyi yazmak,buraya konu açmaktan daha kolay..
ben genede link verim,yorulmasın parmaklarınız.

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

@kivilcimb

ne kadar ön yargılısın. aramadığımı mı zannediyorsun.
madem o kadar güzel akıl ettiniz aradınız google da ilk 5 i bırak ilk 10 sayfada bulunan satış firmalarından sadece 1 tanesinde stok gösterebilirmisiniz?

senin deyiminle parmaklarım bunu aramaktan yorulacak olsaydı şuana kadar bırak yorulmayı morarırdı. kaç gündür o kadar arama yaptım ki bırak Türkiyeyi amazon.com da ki bir markayı söylesen ezberden fiyat verebilirim.
bulamadığım için son çare forumlara mesaj bırakıyorum.

ayrıca verdiğin linklerden bir tanesini ilk mesaja ben örnek bisiklet diye ekledim zaten. satış sitesinden link alıp nereden alabilirim diye soracak değilim heralde.

@kivilcimb

Maalesef oda gol değil. Belli sitelere girip bakmışsın ama ofsayt bile değil.

@Hasan Mercan

(link)

ee burda stokta var yazıyor,arayıp konustunuzmu?

@kivilcimb

vermiş oldukların dahil internet sitesi olan tüm firmaları stokta olmasa dahi aradım. hiç birisinde yok. hatta bir yer mayıs ortası için tarih verdi. oraya o tarih için kapora bıraktım gelince alabileyim diye.

hatta son vermiğiniz 2 linkteki siteler farklı isimde ve farklı numara olmasına rağmen aynı yere ait.

ee tamam kapora vermişseniz sorun çözülmüş,hayırlı olsun.

@kivilcimb

Arkadaşım şakamısın. Kendi kendine sorun üretip çözüyorsun. Sana açıklama yapmayacağım. Rica ediyorum şu konudan uzaklaş artıkta varsa bir tavsiyesi olan o yazsın. Yoksa da boşa giden konulardan biri olsun.

Arayışım devam etmekte. Varsa bildiği, tanıdığı olan, iletirse sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: Sinan GENÇ
arkadaş sunucuların parasını veriyor sanırım. fazla trafik olunca ekstradan maliyet çıkıyor foruma...
geçen gün de aynı muhabbet yaşandı.
kardeşim size ve sizin gibilere kimse kulağundan tutup şu işi yap bunu hallet demiyor.. kendi kendinize işgüzarlık yapmayın! gördün okudun.. geç git..
kimsenin kimseden artısı eksisi yok. arkadaş satış kanallarını arıyor belli ki.. bilen tanıdığı olan var mı gibisinden soru sormuş.. net..
2 klavye şakırdatıyosunuz diye bu afra tafra nedir arkadaş..

• Beğen
Tepkiler: Hasan Mercan
2 klavye şakırdatan adama önce en kötüsündende olsa "bir sağol" denir.
neyse onu geçtim.
arkadaş " bir yer mayısta getircek oraya kapora verdim " demiş bu ne demek ??
demekki ürün alınmış,yada bugün başka bir yerde bulsam kaporayı yakarım demek.
bende kapora yakmayacak biri olduğunu düşünerek "hayırlı olsun" demişim ...

Bunda anlaşılmayacak bişey olduğunu düşünmüyorum...

@Sinan Genc

eyvallah. yazmak istemediklerime tercüman oldunuz teşekkür ederim.

@kivilcimb

sana da teşekkür ederim. kaporayı yakma niyetiyle değil sınırlı sayıda gelecek dediler. ya tam para gönderin yada tek bisiklet ayırabiliriz dedikleri için tek bisiklete kapora gönderdim. bulursam 2 tane alacağım yani.

Geri