Scudo Sports

Nerede bulabilirim İstanbul'da

Abdullah T.

Aktif Üye
Tepki
0
Bisiklet
Salcano
Arkadaşlar Selamun Aleyküm,

Konuyu eğer yanlış yere açtıysam doğru yere taşınsın.Belki bu sorum ve bu isteğim eleştiri alıcak o kesin.Resimler Kocaeli'de bir pazarda çekilmiş.Ve bir ihtimal çalıntı bisikletler orjinalde olabilir görmeden inanmamalıyız.İstanbul'da bu tür bisikletler satan ucuz fiyatlı pazarlar nerelerde acaba?Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

(link)
(link)

Scudo
Çalıntı bisiklet almak istiyorsan , bir gün karşına sahibinin faturayla çıkıp bisikleti elinden almasını istiyorsan yada direk bir suçlu gibi görünmek istiyorsan bunları denilen bit pazarlarından alabilirsin kardeşim.

Hırsızla eşdeğer yazdığın. Ha yapmışssın ha teşebbüs etmişssin.Terbiyesizlik bu yazdıkların. Benimde bisikletim çalındığında onu satana ve satın alana ne güzel dualar ettmiştim ediyorumda halen. Ben olsam seni forumdan uzaklaştırırım, art niyetli birisin.

Ben alıcam dedim mi ki bi saat bana laf yapıyorsun yok sahibi bisikleti elinden alır felan yiyorsa alsın elimden belki benim bisikletim çalındı onu arıyorum ne biliyorsunda bana yorum atıyorsun.

Adamlar aşmış lan Cannondale,Trek falan :D oha falan oldum....

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
@Abdullah T.

Yukarıda konunun ne amaçla açıldığını tam olarak bilmeden, arkadaşa ithamlarda bulunan genç dostlar. Sanırım bir özür borçlusunuz !

Geri