Ferhan KaraGöz
Üye
- Tepki
- 3
Merhaba..
Bundan 4 ay kadar önce kilo problemlerim yüzünden sıkıntılı durumdaydım.. Bu siteyle de bu sayede tanışmıştım.. 4 ay önce 85-86 kiloydum şuanda 73.. 2 aya yaklaşık süredir bu kilodayım.. ideal kiloma ulaştım artık kilo sıkıntım yok.. Ne kadar güzeLmiş mağazadan "m" beden alıp olucakmı olmıcakmı diye kara kara düşünmeden alış veriş yapmak.. =) NasıL kiLo verdim?
1) Yaz tatilindeyken haftada en az 2-3 gün sabah 8 9 arası kalkıp koştum.. en başta bu 15 20dk arası,daha sonra 45 dk oldu..
2)Belli bir programa göre diyet yapmadım.. Komple bütün yeme alışkanlıklarımı değiştirdim..
3)Sebze,meyve bolca tükettim.
4)Az ve kaliteli yemek yedim.
5)ilk 1 ay kilo veremesemde sonuçlarını almaya başladım 1 ay sonunda ve negatif düşüncelerden kurtuldum.. İnanın çok işe yarıyor..
6)Miskinlik yapmadım. Üşenmedim çoğu yere yürüyerek gittim.
7)akşam 7 den sonra sadece meyve yedim..
8) en başta sadece sabahları 2 dilim kepekli ekmek yedim bu daha sonra 1 e düştü.. Artık "hiç" ekmek yemiyorum..
9)Makarna çok nadir yiyorum..
10)İlk 1 ay kiLo vermesemde yıLmadım bütün bu yazdıklarımı harfiyen uyguLadım..
Sonuç
1)85 kg dan 73 kg..
2)Göbeğim 94cm ken şimdi sabahları 74 gece yatmadan önce 78 cm.
3)bacakLarım,kaLçaLarım inceLdi..(öLçmedim)
Bütün bunLara rağmen Garip bi sorunum var..
Son 2-3 aydır kabızım ve şiddeti artıp azalsada tam olarak düzelmiyor..
Sürekli LifLi gıdaLar tüketiyorum ancak eski halime dönemedim
Eskiden kilolu iken hergün tuvalete çıkardım ancak bu alışkanlık değişti
şimdi 2 3 günde bir tuvalete çıkabiliyorum oda bazen çok sinir bozucu olabiliyor..
Fitil,krem herşeyi denedim kesin çözüm bulamadım..
Artık hayatım boyunca bunu çekicekmiyim?
Belkide yanlış yaptığım bişeyLer var..
Ne yapmam Lazım?
Bundan 4 ay kadar önce kilo problemlerim yüzünden sıkıntılı durumdaydım.. Bu siteyle de bu sayede tanışmıştım.. 4 ay önce 85-86 kiloydum şuanda 73.. 2 aya yaklaşık süredir bu kilodayım.. ideal kiloma ulaştım artık kilo sıkıntım yok.. Ne kadar güzeLmiş mağazadan "m" beden alıp olucakmı olmıcakmı diye kara kara düşünmeden alış veriş yapmak.. =) NasıL kiLo verdim?
1) Yaz tatilindeyken haftada en az 2-3 gün sabah 8 9 arası kalkıp koştum.. en başta bu 15 20dk arası,daha sonra 45 dk oldu..
2)Belli bir programa göre diyet yapmadım.. Komple bütün yeme alışkanlıklarımı değiştirdim..
3)Sebze,meyve bolca tükettim.
4)Az ve kaliteli yemek yedim.
5)ilk 1 ay kilo veremesemde sonuçlarını almaya başladım 1 ay sonunda ve negatif düşüncelerden kurtuldum.. İnanın çok işe yarıyor..
6)Miskinlik yapmadım. Üşenmedim çoğu yere yürüyerek gittim.
7)akşam 7 den sonra sadece meyve yedim..
8) en başta sadece sabahları 2 dilim kepekli ekmek yedim bu daha sonra 1 e düştü.. Artık "hiç" ekmek yemiyorum..
9)Makarna çok nadir yiyorum..
10)İlk 1 ay kiLo vermesemde yıLmadım bütün bu yazdıklarımı harfiyen uyguLadım..
Sonuç
1)85 kg dan 73 kg..
2)Göbeğim 94cm ken şimdi sabahları 74 gece yatmadan önce 78 cm.
3)bacakLarım,kaLçaLarım inceLdi..(öLçmedim)
Bütün bunLara rağmen Garip bi sorunum var..
Son 2-3 aydır kabızım ve şiddeti artıp azalsada tam olarak düzelmiyor..
Sürekli LifLi gıdaLar tüketiyorum ancak eski halime dönemedim
Eskiden kilolu iken hergün tuvalete çıkardım ancak bu alışkanlık değişti
şimdi 2 3 günde bir tuvalete çıkabiliyorum oda bazen çok sinir bozucu olabiliyor..
Fitil,krem herşeyi denedim kesin çözüm bulamadım..
Artık hayatım boyunca bunu çekicekmiyim?
Belkide yanlış yaptığım bişeyLer var..
Ne yapmam Lazım?