Scudo Sports

Neon Bisiklet Grubu

eyvallah hocam :) hani bi ihtimal ;)

Scudo
Merhabalar, ben foruma yeni katılmış biriyim yaşım18, 14 Eylülden itibaren 4 sene boyunca İstanbul Üniversitesi Bakırköyde okuyacağım İnşallah. Kalacağım yurt Yenibosna'da, sizlerle tanışıp grubunuza katılmak isterim. Dağ bisikleti kullanıyorum ve memleketim Susurluk'taki grup ile birlikte zaman zaman turlara çıkıyorum. İstanbulda bisiklet kullanmak hem ulaşım hem spor açısından bana çok faydalı olacak. Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: S. Fatih ve nejnej
Facebook'da Neon Bisiklet Grubu olarak ekleyip katılabilirsin. Ve özelden telefon verip whatsapp grubuna dahil olabilirsin

bu grup dağıldı mı noldu bidaha yazmamış renkli de duruyor ama :) ben Emre.... Tanışmak isterim arkadaşlar sizlerle.

Dağılmadı aksine daha da genişledi.

Peki nasıl tanışıcaz bu arkadaşlarla

Bugün hava muhalefeti sebebiyle tur düzenlenmez ama takip eden günlerdeki turlarda birine katılabilirsiniz. Fb : Neon bisiklet grubu. Özel görüşmeler gırgır şamata ise whatsapp üzerinden yapılıyor.

anladım burdan haber gelir o zaman. Sağolun... ya da whatsapp a eklersiniz...

• Beğen
Tepkiler: Serdar5234
Numaranı ver whatsap dan ekleyim kardeşim

özelden gönderdim telefonu

Whatsapp'ta zaten fazla bi geyik ve tur sohbeti dönüyor. Üzerine facebook ve instagram gruplarını aktif tutuyoruz. Haliyle burası bazen böyle sakin kalıyor lakin facebook linki var oradan da takip edebilirsin;)

Birinci kamptan bi resim (karaburun)
FB_IMG_1442569630394.jpg
Bunlarda beşinci kamptan ( Belgrat)
FB_IMG_1446311471201.jpg
IMG-20151103-WA0005.jpg

Bütün kamp fotoğrafları için facebook sayfamızı ziyaret edebilirsiniz:harika:

(link)

• Beğen
Tepkiler: nejnej
@lealtad uykusuzluk güzeldir. yataktan kalkmamak şartı ile tabi :D

• Beğen
Tepkiler: lealtad
Ayrıca yarın ki kan bağışı etkinliğimiz ile ilgili detaylar linktedir..

(link)

• Beğen
Tepkiler: Edip D. ve chnkrmz
3 kere kan verdim şimdiye kadar. ilk ikisinde hiç sıkıntı yaşamadım. son kanımı verirken ameliyatlı bi hastaya acil kan ihtiyacından vermiştim.
nedendir bilmiyorum son kanımda fenalaşmıştım. aç olmasamda açlığa yakındım galiba. o yüzden kahvaltı ve besin şart.
ben evde yapamıcam galiba o civarda bi yerde yerim artık bişeler.

@PaPerOX yanında bizde olcaz merak etme. seni kan tutarsa hemen araya girer sizi ayırırız. yok sen kanı tutarsan bişe yapamam :islik:

Geri