Scudo Sports

Neon Bisiklet Grubu

Merhaba arkadaşlar gruba katılmak istiyorum

Scudo
@Tatanga özelden tel ile whatsapp a alabilirim. Onunla beraber face grubuna da katılabilirsiniz.. İlk mesajda link mevcut

Daha alis verise baslamadim. Nelerin yanimizda olmasi gerekiyor.

Yama ic lastik vs gibi.

Far da almadim daha gece isik lazim oluyormu yoksa guzergah isiklimi

@oktayakgoz öncelik kask, yama, iç lastik, alyan ve levye setinde olsun. Lakin birinci önceliği ışığa ver. Kask ve ışık öncelik. Diğerleri gene bi nebze turda ki kişilerde olabilir

Kask kolay da isik isini cinden halletmeyi dusunuyordum. Cok problem oluyormu sahil yolunda isiksizlik

@oktayakgoz ara sıra oluyo. Ben şahsen kullanıyorum lakin kesinlikle gerekli;)

@oktayakgoz ışık kullanmıyorum;) doğru dürüst kibar bk ışık bulamadım. Çok kaba modeller var hep

@lealtad

Kesinlikle lazim deyince kullaniyorsin sandim. Kacta cikiyorsunuz. Hep ayni saat mi.

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@oktayakgoz ramazan da 22:30 gibi hareket. 01:30 civarı evde oluyoruz. Normalde 21:00-22:00 arası olup güne göre değişiyordu..

Sürekli aynı güzergahı kullanınca ışık ekstrem durumlar haricî gerekmiyor bile

• Beğen
Tepkiler: nejnej
@lealtad

Bu durumda gelebilirsem surekli seni takip ederim. İlk zamanlar isigin olmayacagi asikar.

@oktayakgoz bana bakma. İşim gereği haftada bazen 3 bazen 4 gece katılabiliyorum. Sürekli katılan arkadaşları da izleyebilirsin yahut whatsapp dan takip edersin;)

• Beğen
Bu akşam ki iftar sonrası tur ve sahur turu:harika:
IMG-20150711-WA0000.jpg
IMG_20150711_035731.jpg

• Beğen
@lealtad Işık konusunda, kaska bir don lastiği bağlayıp iki boşuk arasına :D oradan içeri mercekli bir el feneri sokarsanız gayet iyi iş görüyor. Aydınlatma ve çakar adına. Ben onlardan kllanıyorum. Aydınlatması gayet iyi.

• Beğen
IMG-20150712-WA0011.jpg

Pazar gunu 120 km lik turda yuvasindan yolun ortasina dusmus kusIMG-20150712-WA0009.jpg usmus kus

• Beğen
Arkadaşlar cumleten herkese merhabalar. Yaklaşık 6 aydır hazırlık surecinin ardın gurcistan Karadeniz turu için gün geldi çattı. Bu sure içerisinde hem kondisyon hemde donanım için bol bol çalışma vaktim oldu ve eksiklerimi giderdim çok şukur. Uzun lafın kısası 25 temmuz sabahı esenler otogarından turumuza start veriyoruz lakin resmi olarak turun başlangıç noktası Beyazıt meydandaki istanbul Üniversitesi kapısının önü olacak c.tesi sabahı beyazıtta buluşup otogara hareket etmek zahmetli olacağı için cuma akşamı 24 Temmuz saat 19:00 gibi buluşup temsili startımızı vererek fotoğraflar çekip Çemberlitaş çorlulu ali paşa medresesinin yanındaki erenler kırahathanesinde ilk molamızı vereceğiz :) ve sohbet edeceğiz. NeonİST grubu olarak bütün arkadaşlar o akşam orda toplancağız siz değerli forumdaşlarıda aramızda görmek bizleri sevindirecektir herkes davetlidir. İrtibat için Akif Ünsal 0542 6061299

• Beğen
Tepkiler: nejnej ve lealtad
Pazar ve pazartesi günü için güzel bi kamp iyi gider dedik:harika:

Karaburun Kampı

(link)"ref"%3A3%2C"action_history"%3A"null"%7D&aref=3&ref=bookmarks

iyi pedallamalar. sahibinden.com bahçelievlerden bisiklet alacağım fakat aldığım kişi bisikleti paketlemeyi bilmiyor. burda bana yardımcı olabilecek olan varmı ? :)

@sallehpaul sanmiyorum kimse işini gücünü bırakıpta senin alacağın bisikletin sahibini bulacak evine gidecek bisikletini sokecek kolileyip kargolayacak :) böyle bir iyi niyetli bir arkadaş bulursan banada haber ver :)

• Beğen
Tepkiler: sallehpaul
Geri