Scudo Sports

Neon Bisiklet Grubu

@Serdar5234 sen kaç para verirsin bisiklete onu bi öğrenelim seni ona göre yönlendirelim

Scudo
Kardeşim benim bütçem şu anlık 850 önümüzdeki deki ay 1500 tl civarı

Bu arada facebook grubuna katılım isteğini gönderdim

@Serdar5234@DKN bizim gruba üye değil

Uye olsada farketmez yanlış heryerde yanlış doğru heryerde doğrudur ;)

Hmm peki o zaman @inndream da bana yardımcı olucakmısınız bi de facebook daki gruba kim bakıyorsa benim katılım isteğimi kabul etsin inşaAllah

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@Serdar5234 arkadaşım Facebook katılım isteğin bugün onaylanır ;) yardımcı olacak kişide daha doğrusu en mantıklı yardımcı olacak kişi diyeyim lealted Hüseyin kurt ;) içimizde en bilgili olan kişi Hüseyin'dir ;)

• Beğen
Peki tamam oldu o zaman bir an önce aranıza katılıp pedal basmak istiyorum çocukluğumdaki.gibi  

@Serdar5234 o halde bence önce decathlon'a git. Orada mtb, şehir ve yolu bi dene. Ondan sonra hangi tür alacaksın genellikle nerede kullanacaksın ona göre yardımcı olalım;)

@Serdar5234 serdar kardeş aramıza katılmak için illaki bisikletin olmasına gerek yok whataapp grubumuzda var numaranı özelden gönder ekliyelim ramazan içerisinde olmaz sanırım ama haftasonları bisikletsizde gelebilirsin çay bahçesi turlarına ;)

• Beğen
@DKN arkadaşım kimsin bilmiyorum lakin burası yeri değil. Bu tarz davranış ve tavırlara devam etmek gereksiz. Sorununuz varsa özelden halledin burayı kirletmeyin..

@Serdar5234 dostum face grubuna katılımın gerçekleşti oradan tur bilgilerini takip edebilir ayrıca numaranı özelden gönderip bisiklet konusunda yardım alabilirsin : ) şimdiden hoşgeldin diyelim..

• Beğen
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. Umarım güzel dostluklar ve projelere adım atarız. #kırmızıbisikletim olarak belki beni aranızda tanıtanlar vardır.

@mehmetyapar hoşgeldin kardeşim şahsen tanımıyorum ama tanışırız inşallah birgun akşamları geleneksel iftar sonra turlarımız oluyor katılmak istersen hepberaber tanışırız toplanma alanımız Bakırköy sahilde galeria karşısında petrol ofisi var orda buluşulup hareket ediliyor

@mehmetyapar face üzeri gruba katılabilirsiniz. Bizim asıl olarak iletişimimiz whatsapp üzerinden. İki adet grubumuz var. Biri sadece tur için diğer grupta geri kalan teknik durumlar, yardımlaşma ve sohbet için;)

@mehmetyapar sanırım instagramdan hatırlıyorum dostum kırmızı bisikletle ilgili bişeyler yanılmıyorsam : ) hoşgeldin aramıza

Merhaba arkadaşlar bende Bakırköy`de oturuyorum. Küçükken para biriktirip satın aldığım emektarım :) 8 yıllık bir Bisan proxy model bisikletim var. Genellikle Bakırköy-Florya arasında pedal çeviririm. Grubunuza katılmaktan mutluluk duyarım :)

@Xerker şuan bizim arkadaşlar sahilden Fındıklı yönüne hareket etti mesela (22:30). Face ve whatsapp'tan daha rahat erişimde sağlayabilirsin;)

@lealtad Tüh be, keşke daha erken yazsaydım :snzdglsn: Face`mi dondurmuştum çok fazla zamanımı harcadığı için özelden whatsap numaramı atayım en iyisi :)

• Beğen
Geri