Scudo Sports

Nefiis manzaralı sabah turlarım - Adana

Scudo
Adana mı?burası mı?Adana öyle mi?...bu ne güzellik ya nerde hayalimdeki Adana nerede bu gezideki Adana.abla ellerine yüreğine pedalına sağlık anlatım çok güzel en kısa zamanda Adana'yı görmek için gelmek isterim.

• Beğen
Tepkiler: Melike S. Ünver
@Caner Öğülmüş

Adana'ya ben de ilk geldiğimde çok şaşırmıştım, imajından çok farklı bir şehir :) Her zaman bekleriz.

adanaya karşı sempatim oluşmaya başladı.ayrıca bayanların bu spora ve hobiye merak salması beni çok mutlu ediyor.darısı etrafımdakilerin başına.

• Beğen
Güzel bir tur olmuş.Ne bulduysanız çekmişsiniz:)Paylaşım için teşekkürler.Kazasız sürüşler...

• Beğen
Keyifli bir tur olmuş.Adananın güzel manzaralarını ve paylaşiminza teşekkür ediyorum.Ayrıca bisiklet yolunun olması çok güzel saygılar.Bol pedallar

• Beğen
adana'dan uzak bu kartpostal gibi resimleri görünce allah razı olsun diyeceklerdir .paylaştığınız için teşekürler .sağlıklı mutlu bol pedallamalar . .

• Beğen
Çok güzel bir gezi, fotoğraflar daha da güzel, Adanayı da sayenizde tanıyoruz, bu tür yazı ve fotolar gerçekten bir bölgeyi gezmeden tanımamızı sağlıyor, teşekkürler,

• Beğen
Geri