Scudo Sports

Nefiis manzaralı sabah turlarım - Adana

Scudo
Ohhh.Miss miss. Sabah erken kalk sesssiz sakin yollarda bisiklet kullan. İnsan daha ne isteyecek allahtan. Vallaha işe gitmek için 06.30 da kalkmasam yollara bakmayıp ben de yapacam ama ekmek parası...

İstanbul'da yaşayan zavallı bizleri de düşünerek sürün birazda...
TEŞEKKÜRLER...

Melike abıla ne güzel gezmişsig kele.:D Dur sen Adana bölgesinden biraz da ben fotoğraf koyayımda görsünler güzel Adanamızın daha ne güzellikleri var. Hafta sonu benim internet imkanım yok, pzt günü görüşmek ümidiyle,hoşçakalın.

@Efrahim ÖZCAN

Gör bunları görde aziiicik utan, Sen sabahanan mışıl mışıl uyurken elalem nereleri geziyor görüyogmu.:D Abi bir gün birlikte pedal çevirelim inşallah bu güzellikler arasından. Saygılar sunuyorum.

melike hanım bizim oranın he yerini geziyor mübarek :) o gördüğünüz dilber sekisinin üzerindeki apartmanlardan birinde oturuyorum resmini çekmişsiniz:) galeria,dilber cafe,asma köprü,koşo pisti,merkez cami yolu gemediğiniz yer kalmaış maşalalh sabahın serinliğinde çok zevklidir tabiki.

beyhancığım adananın en güzel yeri yeni baraj mahallesidir. tabiki yürüyüş,koşu,bisiklet için geçerli bunlar. daha güzeli varsa söylede bilelim :D

@burak gezer

Ben teşekkür ederim. Adana gerçekten de çok güzel bir şehir. İmajındaki üçlü dışında (kavga, kebap, sıcak:D) pek çok özelliği var :)

• Beğen
Tepkiler: RECEP İŞLEK
sayenizde adana'nın güzel yerlerini çok güzel fotoraflarla bizimle paylaştığınız için teşekür ederim . . .sağlıklı bol pedallamalar . .

istanbul izmir antalyanın denizi var. eğer adananın denizi olsaydı hiç bir şehire değişmezdim. istanbul izmir kadar güzel değil adana ama inanın ankaraya 10 basar. nufus olarak türkiyenin 4 üncü büyüğü. bursa ile çekişiyor.

1994-95 mi ne şöyle bir uğramıştım adanaya, aklımda kalan o müthiş sıcağıyla garajdaki limonata satanlardan birinin bana attığı kazığıydı. resim yenilendi teşekkürler :). kavgacılığı konusuna gelince, orada görev yapan acar bir muhabir var heralde, adliyede ne kadar kavga çıkarsa yemiyor içmiyor tak tv de :D hanımla arada takılırız, aha gene adana gene kavga diye. halbuki gezdiğiniz o yerlerden birisinde ,uzun yapay göl, türkiyenin sanırım tek durgun su kano yarışının yapıldığı yer, en azından öyle hatırlıyorum... tv den seyrederken baya bir imrenmiştim kano yarışması sırasında

Geri