Scudo Sports

Nedir Bu :S

Mehmet Ortaç

Aktif Üye
Tepki
58
Bir arkadaşımın fotoğrafına bakıyordum ve gözüme takılan ilginç birşey oldu

(link)

nedir bu sizce :confused:

Scudo
Hayalet diyeceğim ama pek belli olmuyor :D Şaka bir yana,ışık yansıması falan olabilir.Paranoya yapmamak lazım.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Ortaç
bize göre soldaki arkadaşın eli diğerinin omuzunda ve brazda ışık :D başka bişi göremedim ben :in:

Sol omuzda olduğuna göre şeytandır o:) o arkadaşın yaptığı şeyde çok akıllıca birşey değil zaten ..:) şeytana uymuş..

Bu arkadaş kesin Adanlıdır..:) Gözlükle ateşe merakla bakan bir İnsan..:) Arkadaşına sordun mu?

Yaptıklarınız için sizi cezalandırmak için gelen bir yaratık o :D Dabbe de olabilir akşam akşam ne işinz var orda :D

Arkadaşınız elinizi omzunuza attıysa o dur. Foroğraf makinesindne kaynaklanan sorunlar. Hatta eski dijital fotoğraf makineleri güneşe tutulduğunda güneşin ortası siyah görünüyordu, herkeste onu çektikten sonra ufo sanıyordu. Sizinkide ışıktan ve makineden kaynaklana bir sorun.

3 kulhuvalla 1 elham okuyun bida çıkmaz o şey :D

Arkada başka bi cocuk vardir flaş patlamasi ve ateşin cocugun yüzünü bugulandirmasiyla böyle bir şekil cikmis. Hayalet felan değil yani :D:D

• Beğen
bence ve büyük ihtimal o da arkadşları arasında bi arkadş. :D yüz qörünüyo bna qöre ;)

• Beğen
camış o :)
bence foto makinesi ile çekildiği için pikseller çok dağınık orası da ışığın dağıldığı bir bölüm piksel ve bir de el var o el de soldaki kişiye ait
bu kadar evham yapmayın :)

Geri