Emre Yönlüer
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.083
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Trek
Onlarda zaten yavlariyordu seni sevsin diye. Bence sen yol bisikletcilerine burada sevmiyorum yazdigin icin tüm forumda artik seni sevmeyecektir. Dün hosgeldin foruma bugün güle güle dedirtiyorsun kendine.bende yol bısıkletcılerı sevmıyorum hepside ödüllü probycle sanki hayır o seleyi nasıl oturuyorsunuz takımı bozar ben amortisörlü sele aldım keyıfle takılyıorum gıt gel kadıkoy pendik yapıyorum
Bisiklet ilk icat edildiğinde gravel mı vardı, fatbike mı vardı? Yol yoktu yol.Onlarda zaten yavlariyordu seni sevsin diye. Bence sen yol bisikletcilerine burada sevmiyorum yazdigin icin tüm forumda artik seni sevmeyecektir. Dün hosgeldin foruma bugün güle güle dedirtiyorsun kendine.?
Lastik bile yoktu tahta tekerleklerle sürüyorlardı.Bisiklet ilk icat edildiğinde gravel mı vardı, fatbike mı vardı? Yol yoktu yol.
Tamamda simdi benim arkadas verdigim cevapla ne ilgisi var sizin yorumunuzun, tam anlayamadim?Bisiklet ilk icat edildiğinde gravel mı vardı, fatbike mı vardı? Yol yoktu yol.
Bisiklet 2 teker çok şeker bir icat. İlk çıktığında tek model. Şimdi binbir çeşide bölündü ve ne hikmetse, bir çeşit seven, diğer çeşidi sevenden nefret eder hale geldi. Yav bu meret bisiklet. 2 teker insan gücüyle gidiyorsa bu ayrılık niye? Alakası bu. 100 yıl geriye gitsek, bu sefer bisiklet binenler ile bisiklete şeytan icadı diyenler arasında benzer şeylere tanık olacağız. Şimdi birbirini sevmeyen grubun hepsi bisikletli.Tamamda simdi benim arkadas verdigim ve cevapla ne ilgisi var sizin yorumunuzun tam anlayamadim.![]()
Bisiklet 2 teker çok şeker bir icat. İlk çıktığında tek model. Şimdi binbir çeşide bölündü ve ne hikmetse, bir çeşit seven, diğer çeşidi sevenden nefret eder hale geldi. Yav bu meret bisiklet. 2 teker insan gücüyle gidiyorsa bu ayrılık niye? Alakası bu. 100 yıl geriye gitsek, bu sefer bisiklet binenler ile bisiklete şeytan icadı diyenler arasında benzer şeylere tanık olacağız. Şimdi birbirini sevmeyen grubun hepsi bisikletli.
Murat Bey, sizle ben aynı taraftayız. Ben de aynı arkadaşa karşı size destek çıkmak için yazdım. Yanlış anlaşıldıysam affola.Ama neden bana yaziyorsunuz onu anlamadim, ben hangi bisikleti seviyorum yada sevmiyorum diye yazdimda bana sitem ediyorsunuz. Arkadas yazmis ben yol bisikleti kullananlari sevmiyorum diye, ben degil. Ben tüm bisikletleri ve kullananlari seviyorum, hayatim boyuncada hic bir ayrimcilik yapmadim yapmamda.
Bir sey demek istiyorsaniz gidin ayrimcilik yapanlara söylenin ama bana degil.
Yukaridaki arkadas yol bisikleti sürücülerini sevmiyorum demekle ayrimcilik yapmis bende bunu yazdiginiz icin yani ayrimcilik yaptiginiz icin forumda sizi sevmez dedim. Bunu benim ayrimcilik yapmama nasil bagladiniz hayret dogrusu.![]()
Beni alinti yapinca ister istemez yanlis anlasiliyor, neyse tatli bir sonuca vardik ve yanlis anlasmayi ortadan kaldirdik. Bende yanlis anlasma icin özür dilerim.Murat Bey, sizle ben aynı taraftayız. Ben de aynı arkadaşa karşı size destek çıkmak için yazdım. Yanlış anlaşıldıysam affola.
Sizi yıllardır takip ediyorum. Kıymetlisiniz Murat bey. Benim kara mizah tarzım. Babamdan yadigar. Kabahat varsa benim. Saygılar.Beni alinti yapinca ister istemez yanlis anlasiliyor, neyse tatli bir sonuca vardik ve yanlis anlasmayi ortadan kaldirdik. Bende yanlis anlasma icin özür dilerim.![]()
Merhaba mesajınızı horlatalımki okumayanlar okusun pedalşör diyeceğim ama tescilli bir mtb düşmanına pedalşör diyesim gelmiyorEvet tescilli bir mtb düşmanıyım. Mtb bana ergenliği anımsatır ergen bisikletidir mtb. Çevremde ne kadar 13-25 yaş grubu arası bisiklet kullanıcısı varsa nerdeyse istisnasız mtb ye biner. Mtb bisikletin sivilcesidir. 3 teker bisikletten sonra bisiklette ergenlik dönemini temsil eder, ondan sonra yol (gençlik, delifişek dönemi) fitness (ortayaş, olgunluk) bisan hizmet bisikleti (yaşlılık) şeklinde devam eder gider. Ergenlik döneminde vücut katastrofik dönüşümler yaşar, burun irileşir sanki yüzün ortasına sonradan gelip yerleştirilmiş bir nesne halini alır ses iğnesi kırık gramafon gibi bir kalınlaşır bir incelir. Bir örnek verelim şu yazıdaki büyük harfleri davudi bir ses tonu küçük harfleride sıçandan çıkar gibi bir okuyun. Ergen sevgilisine sesleniyor: pelinsu SENİ ÇOK SEviyorum, bu AKŞAM BENİMLE sinemaya GELİRMİSİN, senle mısır patlağı yer ELELE TUTUŞURUZ sinemada TOMBİŞ AYICIK GUDİ gudi oynuyor. YALNIZ GElirken abine HABER VERME tamammı.
Nasıl hoşunuza gittimi ergen diyaloğu. Hoşunuza gitmemişse MTB ye bir gıcıklığınız var demektir. İnsanın dönmek istediği en son dönemdir ergenlik günleri, mtb de ergen gibi bisikletin ara dönemini temsil eder. Ne çocuktur ne olgun. 26 inç bacaksız jantlara sahiptir, ergenler bunlarla ters hareketler yapar sonrada "nasılda önünü kaldırdım gördünmü eki eki" şeklinde münasebetsiz espriler yapar. Ne çocukluk gibi yavaş ne gençlik gibi hızlıdır arada ikisinede öykünmeye çalışır ikisinide beceremez araftadır mtb. Hep bir gözetim altındadır mtb li, ne sanıldığı üzere dağlara çıkar nede uzak yollara gider. Velhasıl mtb nin durumu budur.
BİR DAHAKİ yazıya kadar görüşmek ÜZERE HOŞÇAkaLIN. (ne oluyoruz lan !!!)
benım kaybettıgım bırsey yok sıızn narsist yorumlarınuza cevabım budur .2 3 kişi yüzünden bütün kullanıcıları hedef alıyorsunuz ilk önce kendinize bakın bir ayrımcılık yapmayın.ben başka nickldee gelirim ama sizin gibilerin arkadaşlıgına ihtiyacım yokOnlarda zaten yavlariyordu seni sevsin diye. Bence sen yol bisikletcilerine burada sevmiyorum yazdigin icin tüm forumda artik seni sevmeyecektir. Dün hosgeldin foruma bugün güle güle dedirtiyorsun kendine.?
Siz önce bi bisikletin ne olduğunu öğrenin sonra bisikleti gerçekten sevin ondan sonra benim hangi tür bisikletleri kullandığımı araştırın ve sonra bana ayrımcı deyin.benım kaybettıgım bırsey yok sıızn narsist yorumlarınuza cevabım budur .2 3 kişi yüzünden bütün kullanıcıları hedef alıyorsunuz ilk önce kendinize bakın bir ayrımcılık yapmayın.ben başka nickldee gelirim ama sizin gibilerin arkadaşlıgına ihtiyacım yok)
Murat Çömez ayrımcılık yapmıyor. Size sitem ediyor. Forumda herkesin ortak noktası bisiklet. Yol, mtb veya başka bir tarz olsa da ortak nokta 2 teker biraz da dişli. Polemik yani yaptığınız. Bir doğruya, mutlak sonuca götürmez.benım kaybettıgım bırsey yok sıızn narsist yorumlarınuza cevabım budur .2 3 kişi yüzünden bütün kullanıcıları hedef alıyorsunuz ilk önce kendinize bakın bir ayrımcılık yapmayın.ben başka nickldee gelirim ama sizin gibilerin arkadaşlıgına ihtiyacım yok)
haha erdem konularına girdin delikanlı olmayi klavyeden ögretilmez ben buraya bir çok insanlar gibi yeni kayıt oldum ana başlıklar mtb hate konuları görmek her insanın zoruna gider siz böyle davranırsanız ister istemez haklı haksız hater kazanırsınız mtb tavsiye vermek yerıne gurur yapıpı böyle mesaj atarak kendinize özgüven mı kazandırıyorsunuz baya bi üzücü o zaman buralardaki sessiz çığlınızzzzzzzzz . ağlamakta özgürsünüz tabi h a d e h o ş c a k a lSiz önce bi bisikletin ne olduğunu öğrenin sonra bisikleti gerçekten sevin ondan sonra benim hangi tür bisikletleri kullandığımı araştırın ve sonra bana ayrımcı deyin.
Ha bu arada tabiki başka mille yine üye olabilirsiniz ama maksat her gün başka bir nik kullanmak değil marifet bir nikle bu işi delikanlıca yürüte bilmek.
Hadi şimdi hoşçakalın