uğur kocaağa
Daimi Üye
- Tepki
- 188
Geçenlerde Babaeski Bisiklet Grubu olarak her zamanki toplanma yerimiz olan Hükümet konağı önü polis karakolu önünde toplanmıştık 5 kişiydik diğer arkadaşlardan gelen olur diye hareket saatini bekliyorduk, bi tane üstü açık gri spor bir araba yanaştı bişeyler mırıldandı buyur dedik aaaa Türkmüş bunlar Türk müsünüz siz diye üstüne sordu birde, Bizim Uğur abi var 40 yaşlarında üstünde TR forması vardı TR konuştuğumuzu duydu hala sataşmak için soruyor . Neyse gel bakayım buraya diye çıkıştı sonra bizim Uğur abi ye aşırı emrivaki bir şekilde Uğur abi neden dedi felan adam el frenini çekti asabi asabi tavırlar belli yani kavga çıkaracaklar bisikleti ayaklığa aldım artık yapacak bişey yok kendimizi savunacağız karakol önünde zaten kısa sürede müdahale ederler diye düşünerek sonra bu magandalar 3 kişiydi arabada bizim Uğur abiye sen kimsin lan gelmiyosun diye çıkıştı Uğur abi yanındaki beni iyi tanır dedi meğerse Uğur abinin gençliğinde çocukluğunda hırpaladığı biriymiş arabayı kullanan serserinin yanındaki, bu arada hepsi zil zurna sarhoş gözlerini açacak halleri yok adam şöyle bi kafayı kaldırdı alkol var alkol kusura bakmayın alkol var şöförde hemen kıvırmaya başladı aa siz Babaeski'liymişiniz alkol var alkol var alkol kusura bakmayın felan diye çıkıştılar sonra karakolun önünden nara atarak geçip gittiler. Buradan çıkarılacak sonuç şimdi biz bunlarla kavgaya tutuşsak adamlar psikopat çıkarıp silahı vurabilir, polise şikayet etsek polis bunlara ceza yazsa ehliyetlerini alsa bu defa kin güdecekler yarın bir gün tek yakalayıp haşat edebilirler hatta yolda giderken bi tampon dokunuşuna bile maruz kalabiliriz. O yüzden arkadaşlar bu tür maganda görünümlü insanlarla karşılaşınca en ama en mantıklısı oradan uzaklaşmak ve kesinlikle küfür bile etseler kulakları tıkamak. Yoksa dertsiz başa dert alma gibi bir olay söz konusu olabilir diye düşünüyorum ben.