Scudo Sports

İnceleme Neden Salcano xrs 001 Ultegra - 2019

Scudo
@OnurÖzdağ R7000 setli için gayet güzel fiyat, beni baya heveslendirdi bu durum çok teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: OnurÖzdağ
Güzel bisiklet

çoğalıyoruz efem :komik:

Merak ettiğim birşey var (öncelikle tekerlerinize taş değmesin) ağız birliği edilmişcesine F/P ürünü deniyor ama alan çoğu kişi aldığı fiyatı söylemiyor. Aldığınız fiyatı bilmeden F/P ürünü olduğuna nasıl karar verebiliriz ki.

Sormaya gerek yok ki fiyat performans ürünü alındığını söyleyen kişilerin ve bu tip bir konunun altına yazıyorlarsa bence 12 taksit 12000 tl yada peşin 5000 tl gibi yazması lazım bence. Aldıkları yerleri elbette yazmak zorunda değiller. Aldıkları yerler kişiye özel birşeyler yapmış olabilir illaki.

@trainspotting35 bence zorunlu değil ama siz kime sordunuz da size söylemediyse isim verin. Genel olarak Türkiye satış fiyatlarını (tiagra,105, ultegra) özelden verebilirim çok merak ediyorsanız :) Hangi konuda kimin ne kadara ne bisiklet aldığını direkt yazdığını gördünüz. Genelde yazılmıyor. Tekrar ediyorum kimse yazmak zorunda da değil.
Tüm fiyatlar özel mesaj gönderildi.

Öncelikle özel mesajınız için teşekkür ederim elbette bunun bir zorunluluk olduğu söylenemez ama tekrar ifade etmem gerekirse F/P ürünü olduğunu birazda satın aldığımız fiyat belirlemiyor mu bu fiyatı bilmeden buna karar vermek zor olacaktır.

@trainspotting35 siz sordunuz ve size fiyat söylenmediyse bu o kişiyle sizin aranızda olan bir mesele. Şimdi f/p kıyaslaması yapabilirsiniz artık.

@Abdülkadir Ergin
bir cumartesiyi anlatsam diğerleri eksik kalır, alınırlar.. hangi birini anlatayım şimdi :D

İkinci ele düşsün de alalım bir tane. Nasıl olsa mahalle baskısı ile satacak olanlar çıkacaktır.

@trainspotting35

Dostum, yanlış anlama ama liste fiyatından hiç indirim alınmasa bile iyi bir fiyat/performans oranına sahip xrs001'ler.

Yanlış anlayacak birşey yok aslında günümüz piyasasında çok haklısınız ama liste fiyatını peşin verecek olduktan sonra ikinci elde efsane makineler almak mümkün hale geliyor sıfırın ilk cazibesi kredi kartına taksit, ikinci cazibesi de peşin paraya indirim bence.

@trainspotting35

elma ile elmayı karşılaştırın...
Edit: tek tük de olsa xrs001 çeşitlerinin ikinci el ilanlarına denk geliyorum. Siz de kıyaslamayı buna göre yapın. Ki özelden peşinde ne kadar indirim yaptıklarını da yazmıştım size. elinizde tüm veriler var, artık tercih sizin...
Selamlar, tekeriniz hep düz bassın.

Geri