Öncelikle herkese merhabalar, ismail kardeşim allahh kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Yaklaşık 1 yıla aşkın süredir kullanıyorum bisikleti. Türkiye standartlarında ithal markalarla kıyaslandınğında hem ideal,hem de sonuç alabileceğiniz,beklentilerinize rahatça cevap verebilecek bir kadro yapısına sahip. Yazı logolarını önemsemiyorum diyorsanız,şık görseli ile dikkat çeken bir kadro. Boya yapısı da beklediğimin aksine beni tatmin etti. Bisikleti aldığımdanmbu zmn sürecinde set sele lastik ve jant lastik değişimi yaptım ve konfor olarak beni daha mutlu etti diyebilirim. Sürekli marka ile alakalı hep kötü bir intiba var. Haklı olunan kısımlar,markanın yetkili servislerinden tutun,satış pazarlama kısmına kadar sorunlu diyebilirim. Bu marka üstünde bir karabulut. Fakat üst seviye bisikletleri için, iyi bir servis sürecinden geçirip doğru montajlama ile sorunsuz kullanabilirsiniz. 1.senedir tek sorun yaşamadım. Önceki kadronun yeni kadroya kıyasla çevremde birçok kullanan arkadaşım,yorumlarda söylenenin tam tersine,yeni kadroya göre ciddi esnek olduğu yönünde fikir sundu.( Antrenör ve yarış koşan). Arkadaşımında dediği gibi aero kadro olmasına rağmen rampalarda daha iyimser. Viraj kabiliyeti beni çok şaşırttı desem yalan olmaz,inanılmaz keyifli. Sprintlerde tepkimesi beklediğimin aksine beni çok mutlu etti. Ve diyorum ki siz bisikletinize iyi davranırsanız, gerekli bakımlarını zamanında yaparsanız ve bilinçli bir kullanıcı iseniz zaten kullandığınız markanın bi önemi kalmıyor bence. Sizi mutlu edecek vd bütçenizin dahilinde alacağınız en güzel bisikleti alın. Ben yaptığım seçimden çok memnun ve mutluyum. Almak isteyen her arkadaşıma da tavsiye ediyorum XRS001 'i. Sizi sıktıysam affola. Mutlu günler ???
Bu yazdıklarım geneldir. Lütfen kimse üstüne alınmasın. @ulasch bizim milletin genel özelliklerinden biride bir şeyi övecekken başkasına b*k atmaktır. Eksikleri var mı var, neler olabilir yapılabilir bizlerde biliyor, bizler de düşünebiliyoruz. Herkes kendi bütçesi ve mantığına göre en iyisini arar elbette.
Mutlu insan ise en iyisine sahip olan değil, elindeki ile mutlu olmayı başarabilen insandır. Ben şuna inanıyorum ki bisiklete binen insanların %90 ından çok daha mutluyum. Mutluluğumu da strava kayıtlarımda segmentlerdeki başarılarımda görebilirsiniz.
5 10 senelik bisikletlerin esneklikleri söz konusu oluyor. Şu güne kadar kaçımız bir karbon bisikleti 10 yıl kullandık? Ne kadar yarıştık ya da ne kadar performans ölçebildik? Bırakın bunları prolar düşünsün herkes istediği hazza ulaşabilsin.
Benim düşüncem 1.5 2 kat fark verene kadar iyi bir jant seti almak idi. Yapıcı eleştirilere ve istişareye her zaman açığım.
Saygılarımla.
@air28-3
Bisikletiniz hayırlı olsun.
Bisiklette ucuza kaçılmamış.Komponentler hep beğenilen marka ve modellerden seçilmiş.Mesela Selle İtalia Novus gibi.Bu Novusun tam olarak hangi versiyonu.Bu seleden uzun mesafe sürüşlerinizde memnun musunuz?Yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim
Daha iyileri sizin olsun, teşekkür ediyorum.Seleden memnunum (Selle İtalia Novus Flow). Günlük antrenmanlara çıkıyorum. Uzun sürüşlerim oluyor; rahatsız edici hiç bir durumla karşı karşıya kalmadım. Tavsiye ederim.
@isosel Siz tükenmemişsinizdir de ''patronun'' durumu nasıl? (Sele hakkında bir de sizin yorumunuzu dinleyelim anlamında)Sele 150km + sürüşlerde tahriş acı vb yapıyor mu?