Scudo Sports

Neden fixie?

Merhaba fixie hk. bir şey merak ediyorum acaba bu flip flop fixie göbekli bisikletlerde arka jantı çevirme adabı nasıl oluyor. Yani kullanıcı tur esnasında dik inişli uzunca bir yola geldi hemen jantı single speed dişisine alayım mı diyor? Yoksa jant çevirme işi "bir dönem single kullandım, birazda fixie kullanayım, jantı çevireyim", şeklinde mi oluyor? Ve jant çevirdikten sonra lastik yönü ters olmuyor mu, jant çevirince lastik de mi ters çevriliyor. Yoksa yönsüz lastik mi kullanılıyor?

Fixie hiç kullanmadım görmedim ve merak ediyorum, ilgim var. Hatta liseyi bitirdikten sonra yürütme maliyeti ve az bakım gerektirmesi sebebiyle fixie ye geçme fikrim de var.
Ben de yeni geçtim, ilk tehlikeli ve farklı hissettiriyor. Ancak alıştıkça daha zevkleniyor gibi. Flip Flop göbek kullanmıyorum hatta fixie göbek de kullanmıyorum ancak uzun yokuşlarda aşağı inerken single speed'e almak mantıklı görünüyor çünkü yokuş aşağı inmek büyük sorun.

Scudo
@el Cezeri Bisiklette fren varsa tekeri SS'e almaya gerek yok. Bacakları apışarası pişik olmuşlar gibi iki yana açıp fren basa basa inersin.

Zaten inişten önce, düzlük oranıyla yapılacak acılı tırmanışı düşünmek lazım.

Son düzenleme:
@el Cezeri Bisiklette fren varsa tekeri SS'e almaya gerek yok. Bacakları apışarası pişik olmuşlar gibi iki yana açıp fren basa basa inersin.

Zaten inişten önce, düzlük oranıyla yapılacak acılı tırmanışı düşünmek lazım.
Bacağı yana açmak tehlikeli geliyor bana. Bisikletin ağırlık dağılımı bozuluyor.

Evet bacak açma hareketini gordum. Yarı komik yarı havali duruyor bence. Iyi heves ettim ben fixie ye :)

• Beğen
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
Görsel bulamadım ama bacak ayırmak istemeyenler için ayakları gövde üçgeninde sabitlemek bir yol olabilir.

20230110_163505.jpg
Eskişehir'de şehir içi fixie kullanıyorum. Şehir dışına gittim, inişleri dolu dolu çevirmek pek bi'heyecan verici 🤣. Eskişehir düz olmasına rağmen fixed ve fixie pek yaygın değil. İş icabı hangi şehire gitsem bisikletimi de götürüyorum. Fotoğraf İzmir'den ❤️...

dün bir roman okur gibi okumaya başladım konuyu biraz eğlendim biraz üzüldüm. MTB Cross Hybrit falan bitti fixie mi cıktı bide başımıza :) yeni başlayan biri olarak şuna anlam veremedim. Bİr noktada fanatizm oluşturacak birşey değil diye düşünüyorum bu konunun. Bir basketbol futbol takımını desteklersin ama içindeki oyuncular için desteklemezsin. Arma için renkler için tarihi için desteklersin. Ne bileyim şehir takımıdır şehrin için desteklersin. Ancak bir tutku için bir spor ve ulaşım aracı için bu kadar kutup olmaya değer mi acaba ?
299348 dosyayı görüntüle
Marka: Nokia Lumia
Model:Windows Phone
Menşei: Danimarka
299349 dosyayı görüntüle
Nokia Lumia telefonu tanıtımı için çıkan bir model sanırım. İnternette bulduğum orijinal hali.

başta dalga geçiyorsunuz sanmıştım biraz araştırınca bisikletlerin cihazlar için üretildiğini hatta üst serilerde şarj doklarının olduğunu siz sürdükçe elektrik ürettiğini gördüm. Süper şaşırtıcı :)

dün bir roman okur gibi okumaya başladım konuyu biraz eğlendim biraz üzüldüm. MTB Cross Hybrit falan bitti fixie mi cıktı bide başımıza :) yeni başlayan biri olarak şuna anlam veremedim. Bİr noktada fanatizm oluşturacak birşey değil diye düşünüyorum bu konunun. Bir basketbol futbol takımını desteklersin ama içindeki oyuncular için desteklemezsin. Arma için renkler için tarihi için desteklersin. Ne bileyim şehir takımıdır şehrin için desteklersin. Ancak bir tutku için bir spor ve ulaşım aracı için bu kadar kutup olmaya değer mi acaba ?

başta dalga geçiyorsunuz sanmıştım biraz araştırınca bisikletlerin cihazlar için üretildiğini hatta üst serilerde şarj doklarının olduğunu siz sürdükçe elektrik ürettiğini gördüm. Süper şaşırtıcı :)
Benim anladığım fixie'yi görüntü için kullanan var, sade olduğu için kullanan var, kondisyon için kullanan var, ayakla hızı kontrol edebildiği için kullanan vs vs.

Benim anladığım fixie'yi görüntü için kullanan var, sade olduğu için kullanan var, kondisyon için kullanan var, ayakla hızı kontrol edebildiği için kullanan vs vs.

Kendi iradesiyle intihar etmeyi başaramadığı için kullananlar da var... Fren takmıyorlar.

Geri