Scudo Sports

Neden çok sevdiğimizi iddia ettiğimiz bisikletlere karşı sadakatsiziz?

@halil ibrahim duran
Merhaba .ankarada bi halil ibrahim var .ona etiket yaparken yanlislikla olmustur kardesm ozur dilerim. Telefonda ufacik gorunuyo isinler karistirmisim

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
Scudo
Şöyle söyliyim , bisiklet binmek bir yaşam tarzı belki ama bu tam olarak sıkılmak değilde umduğunu bulamamak yada bir süre sonra daha iyi yerlere ulaşmak isteği gibi. Bence bisikleti yükseltmek yada değiştirmek , ilk bisikletimi satmamak değil olay. Olay tamamen bisiklet sporu ile ilgili. Bisiklet sürmek bir yaşam tarzıdır , önemli olan bisikletin markası değil , senin bu sporu ne kadar sevdiğine bağlı.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Xraten
Haklisin dostum suda var ama bu işin sonu yok ki nereye kadar yukselt babam yukselt

Bir bisiklet aldım indirimden şıppadanak oluverdi yeterince araştırmadım dolayısı ile lastiği inceltilmiş bir mtb aldım düz maşa yol bisikleti aslında ama 33c mi ne lastiği şimdi bana siz söyleyin ne yapayım hiç toprağa çamura bulaşmayan ben mtb ye mi binecem ? Birde bu 10 bin tllik yarışbisikleti hoşuma gitmiyor çünkü bisiklete fazla geliyor o aksamlar malzeme türü yapısı bana şöyle 1200 900 tl arası bisiklet yeter sonra yükseltirmiyim tabiki yükseltirim çünkü o artık altımda oyuncak olur bine bine bu sadakatsizlik değil futbolda da tenisde de bir süre sonra artık uzmanlaşırsınız ve bazı şeyler size engel olmaya başlar ve bu sadakatsizlik değil.

Benim takıldığım bisikleti alıp hatırı sayılır paralara bisiklet alıp bir kaç kez kullanıp kenara atanlara:acpsnr: kaç tane bisiklet temizledim ve bol,bol basdım kalayı bu arkadaşlara yahu insan bir zincir yağlamazmı,bisikleti yıkamazmı ne pis insanlar var yaa!!aldın binsene mübarek.sat dersin yok dursun gene binerim yahu binecen bari arada bir bakım yap be.

@kutlucan
Mantikli bir tespit arkadasim

• Beğen
Tepkiler: technox1
@Alphavilla
Onlar hic bitmeyecek dostum
Bi garibanada vermezler ki :D

• Beğen
Tepkiler: technox1
Beyler allah için yardım edin.Konu açamıyorum.Rockrider 520 rağ bisikleti aldım ama bisikletin gidonu ters.Yanında yolladıkları alyanda uymuyor alyan yerlerine delirmek üzereyim.Ne yapmam gerekiyor ??

• Beğen
@technox1 Mağazadan sıfır aldıysanız aldığınız yere götürün düzeltsinler yada uygun fiyatlı alyen seti alın kullanın.

@Alphavilla Kardeş tamma o sıkıntıyı hallettimde.Kırmızı led çıktı onu arkaya nasıl takacam anşlamadım.Siyah bi lastik var ama nasıl takcam bilmiyorum nasıl denediysem olmadı.Ön ışığı taktım ama lastikle.

• Beğen
Videoyu gorunce icime bir titreme geldi. Ah hansel ahhh bitmisin sen acilen bir bisiklet alip oradan uzaklasmalisin

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@mariokaldato Mehmet kızmış. Savcı arkadaşıyla görüşüyorlarmış. Gergin bir bekleyiş varmış. "İnsanlık nereye gidiyor" diye soruyor, Youtuber.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@mariokaldato @SonSelim Hatırlarmısınız çok eskiden bir KALİMERO diye bir çizgi film vardı.Videoyu izleyince Kalimero gibi ''ama ben ne yaptım ki'' demesini bekledim durdum.
Ah eskiler ah, yaşlanmışız bea

@hamlet2006
Baskan akilli telefonlarin satisina sinir konmali bence. Savciliktan temiz. Kaadı ve aykü testi istenmeli. Boyle giderse bizi voltran bile kurtaramaz. Gittikce tembellesiyoruz beyin anlaminda

Dusunsene basitce eline aldin sosyal medyali telefonu. Girdin feyse ohh dusunmene gerek yok nasilsa hazir sayfalardan özlü sözleri kopyala yapistir( Genelde atarlanma icerikli oluyor bunlar ve kendin cok iyi cok harbi bi insan oluyosun o kopyala yapistirlarla ) birileriyle mesajlasacaksin sen daha aa ya basmadan kelimeler otomotik şakkadanak hazir. Tambu klavye ilede cok komik ifadelerde çaktin tamamdir , peki gunluk kac kelime kullaniyoruz dusunen var mi ? Bir dusunceyi kendi ozgur irademizle savunuyor muyuz ? Hayir. Ya x partinin fanatik savunucusuyuz yada y partinin . Onlari bile hazir kopyaliyoruz beynimize ve savunuyoruz ) pehh

Dayatmalar bize çaktirmadan dayatiliyor ve biz bunun farkinda olmadan ölümüne savunucusu oluveriyoruz. Bisiklet uzerinden gidelim
Insanlarin performanslari ortalama 25 lerden 40 lara mi ciktida herkes karbon yol pesinde ? Yada ulkenin milli geliri ayda 5000 sterlin olduda benim mi haberim yok?

Bu arada çok kolpa atarlar yaptim farkindayim hahaha :D

Screenshot_2017-11-28-20-34-59.png
Bu benim feysim bu arada :D

@mariokaldato
Ağabey,estağfirullah.Daha önceden de söyledim; takip edilmeye değer, kendinize has bir tarzınız var.Hem hep bisiklet nereye kadar

• Beğen
Insanlar artik dusunen degil, bi seyi kopyalayan ve sunan canlilar oldular. Durum sakat
aviary-image-1507305138890.jpeg

Ve bu kisi 10 yasinda bi ufacik cocuk . Ama sosyal medyada Polat Alemdar olmus

• Beğen
Tepkiler: Kayacik ve MAERKEK
@mariokaldato abi 18 yaşındayım . Mtb var 5 senelik ilk ve tek velesbitim yani , ilerde işe başlarsam aprıgeyt edeceğim inşALLAH . (Ön maşası lanet mode olanlardan , birde malum 5 sende eskiyen compenetleri var .) Dağa hiç çıkamadım artık , en azından ön maşa alıp dağlara taşlara vuracağım kendimi . Ben satmayı düşünmüyorum . Üstüne kuma getiririm elbette. Bir yol pisikletini çok görmeyin bana. Başına bir iş gelmezse müzeye kaldıracağım ya da kardeşlerime miras bırakırım arttık

@mariokaldato
Her çocuğun elinde bir oyuncak . Akıllı telefonum olsa bile en fazla sosyal medyam forum siteleri olur , sonra G+plus, en son youtube olur.

Geri