Scudo Sports

neden axell manitou?

scofoid26

Aktif Üye
Tepki
129
ben axell manitou kullanmaktayım.eski amartisörüme göre performans alıyorum ama teknik anlamda yetersiz bulduğum noktaları var.lock out da esneme payı 2-3 cm oluyo.esneme payı fazla değilmi?kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim?sadece benimki mi böyle?

• Beğen
Tepkiler: t-genc
Scudo
Scofoid26 Axel normalde kilitlendiğinde hiç esnemez. Bu nedenle istersen bir servise götür maşanı.

@HaliliOzturk

slm,aldığım yere danıştım.esneme olabileceğini söylediler ama bana esneme fazla geliyo.bu kadar olmaması lazım

axel asla esnemez mutlaka yetkili bir servise danışın (yağ eksik olabilir)
bir sene boyunca kullandığım axel en ufak esneme yapmıyordu ki lockout sökülüp takıldığı (içine ekleme yapılmadan) halde hala kilit mekanizması kusursuz

Evet kesinlikle esnememesi lazım....

Ben şu an Manıtou axel elite(80 mm.) kullanıyorum.2. el olarak satın aldım.Xtc team e taktım ileride ng 101 ime takacağım.kilitlendiğinde esneme yapmıyor.300 km. kullandım herhangi bir sorunu yok ağırlığı biraz fazla sadece.

İnternetten manitou axel super lockout'un ağırlığını 1900 gr olarak buldum. Bu ağırlık doğru mudur ?

Çok büyük ihtimalle yanlıştır.Bende manıtou axel elite(80 mm.)1905gr. zannederek aldım fakat gerçekte 2.1 kg.

• Beğen
Tepkiler: Spec
Geri