Scudo Sports

Necati Bilgen'e büyük geçmiş olsun...

Geçmiş olsun Necati Bey.. Sizin gibi tecrübeli pedalşörlerden öğreneceğimiz çok şey var.. En kısa sürede, sizi yeniden yollarda görmek dileğiyle..

Scudo
Değerli bisiklet dostlarım...

Evde bayılarak düşmem sonucunda başımı yere vurmamla, beynimde kan oluşmuş. Bunun sonucu müthiş baş ağrısı, baş dönmesi, mide bulantısı çektim. Hastanede ve evde 1 ay tedavi sonuç vermediğinden 4 Eylül 2009'da ameliyata karar verildi. 9 Eylül 2009'da da beyin ameliyatı oldum... Beyinde biriken yaklaşık 600 gr. kan alındı. Şimdi ameliyatın iyileşmesini bekliyorum...

Bu süre içinde Lüleburgaz'dan yeğenim Cahit Turhan, Bisikletliler Derneği Başkanımız Murat Suyabatmaz eşi ve kızıyla, Süleyman Şatır eşiyle, tekrar Başkanımız Murat Suyabatmaz, Bülent Yamaner, Günkut ve Filiz Hanım’la birlikte evde beni ziyaret ettiler. Kendilerine teşekkürlerimi sunarım. Ayrıca telefonla arayan Fikret Kaplanoğlu, Marmaris'ten Hakkı Süha Terzibaşıoğlu, Firuzan Hanım, Muğla'dan Can Demirel, Fırat Okutucu, Dilek Bulut, Erzincan'dan Serkan Taşdelen, Ankara'dan Mesut Dikmetaş, Eskişehir'den çiçek gönderen Oktay Tiryakioğlu'na ve bu sütunlardan bana geçmiş olsun dileklerinde bulunan siz değerli pedal dostlarıma teşekkürlerimi sunarım...

Evimde bilgisayar olmadığından bana yazılan geçmiş olsun dileklerini göremedim. Değerli arkadaşım Süleyman Şatır vasıtasıyla bu mesajı sizlere iletiyorum... 2,5 aylık bir kontrol devresi varmış. Bundan sonra inşallah bisikletime biner sizlerle beraber olurum...

Bisiklete binmeyi çok özledim...

Sevgilerimle...

Necati Bilgen

Ev Tel: 0 212 572 02 87
Cep Tel: 0 532 367 50 24

Değerli BİSİKLET DOSTLARIM bUgün biraz kendimde sağlık bularak cuma namazına gittim vecaminin karşısındaki İstanbul Belediyesinin internetinde sizlere yazıyorum.
Bana bu sayfalarda sağlık,şıfa,iyi niyetlerini sunan siz değerli PEDAL dostlarıma bir kere daha teşekkürlerimi sunarım.
Sanırım inşallah ilkbağarda sizlerle olurum.

Sizlere bol pedallı ve sağlıklı günler dilerim. S e v g i l e r i m l e..

Bu üzücü haberi şimdi gördüm, buraya aktaran Süleyman Şatır kardeşimize de çok teşekkür ediyorum..
Geçmiş olsun, Allah tez elden şifalar versin..
Ben de diğer arkadaşlar gibi inanıyorum ki, içindeki o bisiklet aşkı sana güç verecek ve seni yine eskisi gibi, o uzun soluklu turlarda görebileceğiz, gençlere örnek olmaya devam edeceksin inşallah..

• Beğen
Tepkiler: Necati Bilgen
helal olsun necati abi ye..
ne mutlu aramızda onunla pedallayanlar var..
inşallah en kısa zamanda iki tekerin üstünde görürüz kendisini..

• Beğen
Tepkiler: Necati Bilgen
Geri