ilk 2 bisikleti komple aldim ama su anda uzerinde olanlar ilk hallerinden epey farkli.
artik fiyatlarini tam olarak soylemem mumkun degil.
son bisiklet ise tamami ile kendi toplamam.
pinarello dan sade kadro aldim (2.250 euro).uzerinde 2007 campa record var (1.600 $).diger komponentler ise zamam icin de almis oldugum parcalar fiyatlarini hatirlamiyorum.
Maşşallah valla düşmeyen yerim kalmadı abi sen hepsine birer nazar boncuğu tak mazallah allah korusun nazar değecek bi an dedim nerden gözüm ısırıyor diye ama aklıma fransa turu geldi hatırladım
Yani insana söyleyecek söz bırakmıyorsunuz
Allah kazasız belasız keyifli sürüşler nasip etsin.
Hepsi birbirinden güzel. Ancak Paris hepsinden güzel ee boşuna Paris dememişler
Nazarlar değmesin maşşallah
ee bir zamanlar bende çok istemiştim bir pınarellom olmasını alamayınca da oturup bir Trek birde Pınarello yaptım.
3.resimdekinde Necmettin ağabey bide bana gettitirdi Paris Carbon sizin Axman 7. sıraya indi ..
Fakat daha bizim grupta Colnago Extreme power falanda var resimleri bir ekleyelim bakalım o bisikletlerde nasıllarmış ??????
@gürsel
Gürsel ağabey ;
Bende eklerim resimleri belki ....
Ne dersin ayrı bir topic açayımmı ? ....
laf laf laf kardeşim koysanıza resimleri tam muhabbetin koyu tarafına denk gelmişiz onu bunu bilmeyiz kardeşim biz resim istiyoruz.colnago .pınarello ne varsa hepsinden koyun yahu bıktık kron, trek ,corratech görmekten
Allah allah allah gözlerim karıştı yaw onlar ne öyle pınarello dior bee abicim ne yaptın öle insan teker teker koyar nazar değirecen valla aman değmesin maşallah bende yol bisikletçiliği yaptım 4 sene bölesini türkiyede pek görmedim ne amaçlı kullanıosunuz merak ettim doğrusu süperler ve süpersiniz güle güle kullanın
fotoları izlerken tattığımız zevkin hazzın kat kat daha fazlasını bisiklet üzerinde alırız galiba...onun için beni şimdiden bu bisikletleri sürmesi büyülemeye aklımı çelmeye başladı..teşekkürler paylaşım için...
Gerçekten ağzım açık kaldı şimdi onu kapatmaya çalışıyorum.Çok güzeller.Herhalde hepsine gereken ilgiyi gösteriyorsunuzdur.Hayırlı olsun.Kazasız,belasız sürüşler dilerim.