Scudo Sports

Ne tip bir internet bağlantısı kullanıyorsunuz?

Bağlantınız?

• Toplam katılım
    132
Scudo
Kars'tayken evde 256 iş yerimde 512 adsl'im vardı..
Şimdi Ankara'da yine 256 adsl kullanıyorum..
nisanda 256 lar 512 olacak söylentisi vardı ama neredeyse mayıs geldi.. neyse..

biz 3 daire kullanıyoruz.1 modemden.

Madem hortlamış bende söyliyim evin altındaki kiracımız olan internet cafeden eve kablo çektik:D

• Beğen
Tepkiler: Eray ADALI
bende 4 mgbs kullanıyorum sınırsız benim için aşırı yawaş ama idare eder ögrenci parasıyla bu kadar ödenebiliyor

@berkay iriyarı

Gerçekten 10 megabit hız sunuyor mu? Hatta 100 megabit bile var? Siz kullanıyorsanız yorumlarınızı alalım.

Benim sözlesmeme 3 ay önce bitti ttnet ile.bende 8 mbite gectim hani 15 gb dan sonra adil kullanım için limitlenen.ancak 3 aydır hicbi yavaslama olmadı.olsada sözlesmem olmadıgı için anında 1mb sınırsıza gecebilirim.hep ttnet kazanacak degilya.

@Süleyman Uzunköprü

yaklaşık 1 yıl falan oldu ben de yaklaşık 2,3 terabyte indirdim sana şöyle anlatayım akşamdan 100 gb internet dowlound manager a koyuyorum sabaha hazır hataaa gece bitiyorda tabi ben uykuda oluyorum daha hiç hız kesilmedi ve 5 oyunu ve daha fazlasını 1 2 3 mb indirebiliyorum fiber kablo olduğu için sanırsam hız kesilmeme olayı en yoğun günlerde bile bir kb hız düşme yok süper yaa siteler falan hiç uğraştırmıyor tık yapıyon saniyesine geliyor

((geç cevap verdiğim için özür dilerim))

@Süleyman Uzunköprü

İlk duyduğumda şok olmuştum :eek: ama arkadaşım bağlatınca gördüm gerçek olduğunu(100 mbit).Bulunduğum bölgede kullanma imkanı olsa kesinlikle hemen geçerim :(

İphone bluetooth üzerinden laptopumla istediğim yerden internete bağlanıyorum. yavaş sanmayın 3g gerçekten tatmin edici speedtestnette 4.5mbit download hızını gördüm.
bakınız:
(link)

6 senelik konu hortlamış ve enteresan bir görüntü çıkmış ortaya:D

konu açıldığında 128-256-512 kbps lerden bahsediliyor hep ve hortlamadan sonrasında 8megabit-100 mb lerden bahsedilmeye başlanmış:D

Geri