Scudo Sports

Ne olur yardim edin

sezer_57

Forum Demirbaşı
Tepki
63
İsim
Sezer Şentürk
Bisiklet
Trek
Arkadaslar bugun aldigim 2.el trek elite 8.5 kadromu fena sekildr boyasini kaldirdim bisikleti yoplarken bisiklet aski aparatina astik onunda lastigi yirtilmis demiri bir anlik hatayla kadroyu mahfetti ne olur yardim edin bi akil verin moralim acayip bozuldu :( :( (link) (link)

Scudo
Kadroya birsey olmamis, uzulme. Rutus yapilmasi gerekli. Benim de aynakolum cizilmisti, bisikletcim rutus yapmis- ilk basta anlayamadim ama suan ciziklere beyaz isik altinda bakarsak izleri gorulebiliyor. Dedikleri gibi oje kullanabilirsin, bir bisikletciye gosterip boyamasini isteyebilirsin. Canini sikma cizikler icin, keyifli surusler.

Ama bu baya boyasi kalkti icim parcalandi resmen :( ömer bunun yerineeoje olmazmi

samsung galaxy s4 ten tapatalk ile gönderdi.

En etkili cözümu nasil bulurum

Oje tavsiye edenler var ama hiç kullanmadım, zaten ucuz bir şey alın bir deneyin en iyisi, sonucu burada paylaşırsınız.

Çoğu çizikler için genelde oje kullanılır. Oje öncesinde bisikleti tamamen yıkayın. Sonra çizilen bölgeye bisikletin renginde oje sürün taşınmadan yapmaya çalışın. Daha sonra da Çbs belco marka cila alın (bisikletin boyasının bakımı için zaten gerekli) o rütuşlu bölge de dahil olmak üzere bisikletin her yerine (kadro) uygulayın hem ojenin kalıcı olmasını sağlar hem de bisikletin boyasını korur parlatır..[emoji2][emoji106]

Sagolun yorumlariniz icin denixem dakat 1200 luk zimparayla irayi cok hafiften temizleyerek yapsam nasil olur sadece soyulan yeri

@sezer şentürk

Bence yapmayın. Boyanın altındaki katmanın tamamını kaldırmış olursunuz. Astar, astar koruyucu v.s rütuş atarsa o bölge paslanır!..

Zaten boyanin altina indi

Direk oje sürüp kapatabilirsin benzeri benim de başıma geldi. Trek'in kullandığı boyalar biraz hassas çabuk kalkıyor en ufak sürtünmede.

Trek bayii halledebilirmi acaba? Düz bi sekilde

Geri