Scudo Sports

Ne kadar Türkçe biliyoruz?

ÆSir

Dora Otomotiv Yedek Parça
Tepki
1.475
İsim
Emre
Başlangıç
2001—02
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Forum genelinde de Türkçeye verilen önemi biliyoruz. Peki günlük hayatta kullandığımız sıradan kelimeler haricinde ne kadar bilgimiz var?
Bugün deneme fırsatı bulduğum bir site içinde kendinizi test edebilirsiniz.

(link)

1597692769513.png

Sonuç beni tatmin etti.

Scudo
Ne yazık ki soru ve seçeneklerde neredeyse Türkçe sözcük (kelime) kullanılmamış.😕

25303 aldım da paylaşmayı beceremiyorum. Teknolojik yeterliliğim yok. :)

Resim paylaşmayı başardım ama forumun acemisiyim . Sürekli mesajlarım otomatik birleşiyor , hala duvarıma yazmayı ya da durum güncellemeyi bilmiyorum. Üç kere de resmi değiştirdim. Biri pul kadardı, ötekinde screen alırken ortasında kocaman kursörle ve masmavi taranmış halde resmi çekmişim.Silip yeniden çektim.
Neyse debelene debelene öğreneceğim .

Resim paylaşmayı başardım ama forumun acemisiyim . Sürekli mesajlarım otomatik birleşiyor , hala duvarıma yazmayı ya da durum güncellemeyi bilmiyorum. Üç kere de resmi değiştirdim. Biri pul kadardı, ötekinde screen alırken ortasında kocaman kursörle ve masmavi taranmış halde resmi çekmişim.Silip yeniden çektim.
Neyse debelene debelene öğreneceğim .
Forumdaki arkadaşlar sağolsunlar gerek teknolojik bilgilerde , gerek bisikletçilikle alakalı konularda yeterli donanıma sahipler. Yardımcı olmaktanda çekinmezler. Kısa sürede alışırsınız. Üyeliğiniz hayırlı olsun. Bisiklet Foruma hoş geldiniz. :harika:

• Beğen
Tepkiler: abidin3714
Türkçeden çok Arapça testi gibi geldi. Testin öncesinde de dalga geçer gibi "Anadiliniz Türkçe olsa bile bu test sizi zorlayacaktır" uyarısını koymuşlar. Sonuç kısmında Arap şeyhi falan çıkarım sandım neyse ki Halil İnalcık olduk.

(link)
Ben de paylaşmayı beceremedim 19625 yazın efendim. 😀

Bir kere daha test yapayım dedim,karşıma yine aynı test dolayısıyla aynı sözcükler çıktı. Uygulamayı yapanların kelime dağarcığı biraz kısıtlı ellaham:D

Bir kere daha test yapayım dedim,karşıma yine aynı test dolayısıyla aynı sözcükler çıktı. Uygulamayı yapanların kelime dağarcığı biraz kısıtlı ellaham:D
"Erşan abi seni yabanci sigara bulundurmaktan ötürü tebrik ediyorlar "
Tebrik degil tevkiftir o gidelim :D

Geri