Scudo Sports

Ne kadar teknolojik aletiniz var

Bendeki teknoloji ürünü zımbırtılar;:D
1-TV
2-Buzdolabı
3-Cep telefonu
4-Foto mak.(Her turda yanımda getirmemi ve turla ilgili bol bol foto çekmemi istediğin için aynı zamanda senin de sayılır :p)
5-Bilgisayar
6-Elektrogitar anfisi
7-Gitar processor
8-Mikrodalga fırın
9-Ocak
10-Çamaşır mak.
11-Airbrush
12-Bisikletim canım benim
Düşündükçe çıkıyo daha yoruldum yazmaktan.
Teknoloji sarmış dört bir yanımızı

Scudo
@sado

şimdi elektro gitar eyvallah benimde elektro akustik vardı sonra sattım
tv hadi onada eyvallah bilgisayar o.k fotoğraf makine si tur için evet lazım çamaşır makine bende yok buzdolabı bende yok mikro dalga sat onu sado ocak normal gitar processor eyvallah bisiklet amenna -air brush o neki ? cep hiç alışamadım ne hikmetse

Çok güzel bir konuya deyinmişsiniz ve bizlere örnek oluyorsunuz tebrikler!:)
Ne kadar istesekte pc den(veya teknolojiden) ayrılmayı bi türlü olmuyor! :( Bunun için sanırım düzenli 7-24 spor yapmam gerekicek ki pc ye zaman ayırmayayım :D
O yüzden çevreye saygılı olmayı unutmamalıyız ve her ne kadar doğa'dan üretilsede teknoloji', bilinçli üretildiğinde yarar, aksi taktirde canlıların saglıgı ve ekolojik dengelerin bozulması anlamına gelir ki bu yüzyılda düşünülmeden atlanamayacak bir konudur ..

airbrush kompresor aletinin modifiye edilip boya puskurten modifiye seklinde boyalar yazabildigimiz yetenik isi olan degisik uclara sahip bir aletti galiba yanlıs hatırlamıyorsam ...

1) 1er tane toshiba ve asus laptop
2) 2 cep telefonu
3) kol saatleri
4) mp3 ve mp4 çalar
5) cd çalar
6) ses sistemi
7) dijital ve analog fotoğraf makinası
8) uzaktan kumandalı 46 cm uzunluğunda peugeot 206
9) yine kumandalı 29 cm uzunluğunda mercedes clk ve mclaren F1 im
( odamda 10 tane priz olması sanırım herşeyi özetler :) )

Sadece bana ait ürünler değil, tüm ailenin kullandığı elektrikli ve elektronik ürünler:

Buzdolabı, bulaşık makinası, çamaşır makinası, set üstü ocak, ocak+fırın, aspiratör, mutfak robotu, el blender'ı, katı meyve sıkacağı, tost makinası, su ısıtıcı, kahve öğütme cihazı, koşu bandı, 2 ütü, elektrikli süpürge, halı yıkama makinası, kombi, şohben (kullanılmıyor), 2 saç kurutma makinası, saç düzleştirme aleti, masaj yatağı, masaj aleti, tens aleti, akupunktur cihazı, tansiyon ölçme cihazı, şeker ölçme cihazı, şarjlı diş fırçası, adımsayar, divx player, 55 ekran tv, dvd player, 5+1 homecinema, 72 ekran tv, uydu anteni, 2 traş makinası, 2 epilasyon makinası, laptop, desktop, yazıcı, 2+1 creative hoparlor, masa lambaları, gece lambaları, 6 adet cep tel, vantilatör, pil şarj aleti, 1 dijital fotoğraf makinası, 2 normal fotoğraf makinası, 2 hesap makinası, eski bir kasetçalar, 2 radyo, 2 adet telsiz telefon, 2 mp3 player (biri bozuk)

Arabamız yok.

1.HP laptop
2.samsung cep telefonu
3.7+2 ses sistemi
4.70 ekran tv aslında 4 adet tv var biri salonda biri odamda birisi mutfakta birisidee oturma odasında :D
5.Mutfak robotu, el blenderı
6. 2 adet fotograf makinesi
7.ufo vantilatör
8.buzdolabı, camasır ve bulasık makinesi şohben
9. 1 adet mp4 player

@G. Akpınar

bir araba hepsine bedel bence televizyonda bangır bangır söylüyor 1 araba 1 yılda 14 ağacın temizleyeceği kadar havayı kirletiyormuş ki normal kullanan biri için sevindim arabasız dünya!

Ne zaman araba alıyorsun laflarından artık o kadar bıktım ki bir kamyon kiralayıp üstlerine süreceğim bu lafı söyleyenlerin. Ben araba alınca onların neresi ne şekilde faydalanacak onu anlamıyorum. Onları arabama bindirip gezdireceğimi mi sanıyorlar acaba?

Her 6 ayda bir veya senede bir, herneyse, sızlana sızlana vergilerini yatırıyorlar internet şubesinden, bense kıs kıs gülüyorum :) Sadece motorlu taşıt vergisi olsa, trafik sigortası, kasko, bandrol, tamir, benzin, yıkatma v.s.

Cihazlara gelince, çok ıvır zıvır var farkındayım aslında pek sevmem ıvır zıvırı. Ama böyle oldu işte, birikti zamanla. Annem sağlıkla ilgili ürünleri seviyor. Ben de mutfakla ilgili pratik ürünlere (çünkü mutfakta uzun süre oyalanmayı sevmiyorum) ve onun dışında elektronik cihazlara düşkünüm.

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
evet teknoloji düşmanı bir adam olarak önce kendime baktım
evdeki teknolojik aletlerimi saydım

1- bir adet traş makinesi 15 yıllık hala çalışıyor filips -okunuşu türkçe yazdım sadece kafamı traşlıyorum permatik ile traş oluyorum
2- 37 ekran sonny cep tv
3-bilgisayar compaq 10 yıllık içindeki parçalar eski pentium -2
değiştirmeyi asla düşünmüyorum sadece internet kullanıyorum fazla program yüklü değil
4-mp3 üm bozuldu creative idi yeni bir tane belki sonra alırım
5-elektrikli süpürge
6-fırın doğal gazlı
bu kadar evimde başka teknoloji aleti yok çamaşır makinem yok şofbenim yok buzdolabım yok
evet çok daha mutluyum doğa anayı fazla kızdırmadım
ha birde carbon scale30 scott var -kol saatim yok
mutfakta elektrikle işleyen tek bir tane bile teknolojik alet yok meyve sıkacağı eski usul kollu kol gücüne dayanıyor

Sen en iyisini yapıyorsun aslında, bir gün deprem olur, sel olur,yangın olursa her şeye rağmen, elinde hiç bir cihaz olmadan yaşamayı becerebilecek ender insanlardansın.

Garip gelecek, yemek yapmayı sevmiyorum, salata yapmayı da sevmiyorum hepsini robota atıyorum harmanla babam harmanla :D Tabi cıvık bir şey çıkıyor meydana.

Ben sadece yemeyi seviyorum.

Açık sözlü olmak gerekirse ben yemek yaptığımda bizimkiler beğenmemişti ben de kırıldım o günden beri yemek yapmıyorum. Ne çocukça dimi :) Hayatım çocukça, zıpır gibi zaten bisikletten düşmem de öyleydi.

@G. Akpınar

deprem olursa evimde yıkılmazsa sokaklarda bisiklet ile dolaşırım
herhalde bana deli derler :D :D :D :D :D :D

akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine bırak deli desinler dünya senin kahrını çeksin :)

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
@FURKAN YAVUZ

aklıma bir fıkra geldi
adamın biri tımarhaneye gitmiş delilere
-ne haber nasılsınız iyimisiniz demiş
deli cevap vermiş
-dışardaki delilerden ne haber

:D :D :D :D

1- bir adet traş makinesi 15 yıllık hala çalışıyor filips -okunuşu türkçe yazdım sadece kafamı traşlıyorum permatik ile traş oluyorum
2- 37 ekran sonny cep tv
değiştirmeyi asla düşünmüyorum sadece internet kullanıyorum fazla program yüklü değil
5-elektrikli süpürge
6-fırın doğal gazlı
7-ps2
bu kadar evimde başka teknoloji aleti yok çamaşır makinem yok şofbenim yok buzdolabım yok
ha birde carbon scale30 scott var -kol saatim yok
mutfakta elektrikle işleyen tek bir tane bile teknolojik alet yok meyve sıkacağı eski usul kollu kol gücüne dayanıyor

vay vay :D kudret abi :D ps2 hayırlı olsun :D f1 sahalarında görmek isteriz artık seni:D bu kadarda olsun ya değilmi.

@Abdullah Hakkı

valla dostum şimdi pes 2009 konaminin futbol oyunu var 10 saat oynadım
bıkamadım bu hastalık yok yok buna fazla dalarsak bisikleti bize unutturur bu ps2 arada sırada oynamak iyidir ehhhh ne yapalım modaya uyduk bizde

:D olsun abi hayırlı olsun. herşeyin bi kırılma noktası var. tekrardan hayırlı olsun yanlız 37 ekranda biraz zor olmuyomu sana lcd almak lazım:p :D:D sadece espriydi:D

2- 37 ekran sonny cep tv
5-elektrikli süpürge
6-fırın doğal gazlı
7-ps2
8- 2.el büro tipi küçük buzdolabı
9-telefon ev telefonu

bu kadar evimde başka teknoloji aleti yok çamaşır makinem yok şofbenim yok
ha birde carbon scale 30 scott var -kol saatim yok

Geri