Herkese selamlar , ben Ahmet Berk . 15 yaşındayım . Bisiklet almak istiyorum ancak ne alacağımı bilemiyorum . Babam geçenlerde Sirkeci'ye gitti ve ona Sirkeci'de Salcano 2016 kataloğu vermişler . Bende inceledim uzun süre . Önceleri Hector 26 V düşünüyordum , ancak biraz araştırma sonrası microshift'in çok kötü olduğunu Shimano ' un biraz daha iyi olduğunu öğrendim .Bu yüzden hector 26 S ( shimano vitesli )versiyonunu düşündüm. Bundan sonra forumda üye olmadan okuyabildiğim kadar bisiklet seçimi ile ilgili konu okudum . Çift amortisörlü bisikletlerin yeni başlayanlar için kötü olduğunu ve çift amortisörün sadece hoplamalı zıplamalı bisiklet sürenlerin işine yaradığını öğrendim . Ayrıca hi-ten kadroların çok ağır olduğunu , alüminyum kadroların oldukça iyi olduğunu okudum . Alacağım bisikleti mahallede ( yollar bozuk bazı yerler toprak ya da çakıl ) , sahilde ve Denizli'deki köylerde(yaz tatilinin bir kısmında memleketim olan Denizli'ye gidiyorum) sürmeyi düşünüyorum . Malum öğrenciyim bu yüzden bütçe biraz düşük : 600 TL . Şimdiden çok teşekkür ederim , hayırlı ramazanlar.