Scudo Sports

Ne aksesuar almalıyım?

Ghost panamao x5 aldım dün ama aksesuar olarak ne almalıyım

• Toplam katılım
    37
Tepki
0
İsim
İlker
Bisiklet
Ghost
Merhabalar forum severler aranıza kron xc 500 le katıldım şindi ghost panamao x5 aldım 2100 tl verdim aksesuar ne alabilirim...

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    96,4 KB · Okunma: 76
  • image.jpeg
    image.jpeg
    97,1 KB · Okunma: 66
Scudo
İlk kask almalısın

Eğer akşamları da turluyorsan ön ve arka aydınlatma, özellikle de flash modu olanlardan almanı tavsiye ederim.

Ön-arka far, hız göstergesi ve kilit var gördüğüm kadarıyla. Aksesuar olarak çamurluk ve arka bagaj fena gitmez gibi. Trafik için ister kask olsun ister gidondan ister kadrodan olsun, ayna faydalı olur. Yalnız kaskın aksesuar sınıfına sokulmasına karşıyım, kask önemli bir güvenlik tedbiridir. Aksesuarlardan ayrı olarak ilk önce kask edinmek lazım. Ve mümkünse eldiven ve gözlük.

• Beğen
Tepkiler: Yokbirşeyxd
@Serden Us
Hocam benimde bir sorum var kask aynasi sizce iyi mi?

@FURKAN MTB Kullananlar çok memnun gördüğüm kadarıyla. Ama ben hiç kullanmadım. Gidon aynasına alıştım, yıllardır gidon aynası kullanıyorum. Ben de memnunum. İş galiba alışma meselesi.

Önceliğiniz mutlaka kask olmalı.

Kesinlikle ilk önceliğiniz kask eldiven ve aydınlatma olmalı...

1. Kask
2. Eldiven
3. Yama + pompa + çanta
4. Ön arka aydınlatma
Bunlar olmadan olmaz.
Diğerlerini ihtiyaç duydukça alırsınız, her şey tam olsun derseniz bisikletin yarı fiyatından fazlaya gelir..

Herkesin dediği gibi bende kask almanı öneririm. Eldivenden sonra önceliğin bence gözlük olmalı. Decathlonda satılan ucuzlardan bi tane alabilirsin.

Geri