Scudo Sports

Nazilli-Muğla - Aydın - İzmir Turumuz; 3. Gün: 21 Mart 2016

Bisikletli Gezgin

Forum Bağımlısı
Tepki
4.603
İsim
Mustafa
Bisiklet
Sedona
19-20-21 Mart 2016; Nazilli - Tavas - Muğla - Aydın - İzmir Turumuz

3. Gün: Aydın - Selçuk - Menderes - İzmir

Bugün yine bildiğim bir rotada rahat bir yolculuğumu düşünerek yola koyuluyorum. Hava açık ve yağmur yok bu güzel haber...

İlk hedef Selçuk... Dha önce bir kaç kez gittiğim için Sadece İsa Bey camii'ni ziyaret ediyorum.

SAM_1829.JPG
SAM_1830.JPG
SAM_1831.JPG
SAM_1832.JPG
SAM_1833.JPG SAM_1834.JPG
SAM_1835.JPG
SAM_1836.JPG

SAM_1838.JPG
SAM_1839.JPG SAM_1841.JPG
SAM_1842.JPG

Aymetbeyli'den Menderes Yönüne Dönüyorum...
SAM_1843.JPG
SAM_1844.JPG
SAM_1845.JPG

SAM_1846.JPG SAM_1847.JPG SAM_1848.JPG
SAM_1849.JPG
SAM_1850.JPG

Menderes'ten sonra akıcı yolda İzmir'e varmam uzun sürmüyor...
SAM_1853.JPG
SAM_1854.JPG

upload_2016-5-16_11-33-6.png

Yılın ilk turunu İzmir'de tamamlıyorum... 1. gün dışında kolay ve keyifli bir tur oluyor... :)

Fotoğraf fazla yok maalesef... Bu fotoğraf işine bir türlü alışamadım... :(

1. Gün: Nazilli - Tavas - Kale
2. Gün: Muğla - Yatağan - Çine - Aydın

Dosyalar

• SAM_1837.JPG
    SAM_1837.JPG
    104,8 KB · Okunma: 11
  • SAM_1840.JPG
    SAM_1840.JPG
    96,1 KB · Okunma: 13
  • SAM_1851.JPG
    SAM_1851.JPG
    158,7 KB · Okunma: 13
  • SAM_1852.JPG
    SAM_1852.JPG
    173,2 KB · Okunma: 13
Scudo
3 ayrı güne de tek tek baktım keyifli bir tur olmuş, yollar kimi yerde iyi kimi yerde ise orta seviyede olmuş, bir dikkat ettiğim husus kaskınızı takmamış bisiklette taşımızsınız. Müze ve ören yerlerini tarihi yerleri her zaman çok sevmişimdir. Bu görüntüleri paylaştığınız için teşekkürler ayaklarınız dert görmesin.

• Beğen
Tepkiler: Bisikletli Gezgin
@M.Ozkul Abi ayağınıza ve yüreğinize sağlık. Yalnız başınıza çıkmışsınız size yol arkadaşı gerek, beni çağırırısanız gelirim :D

• Beğen
Tepkiler: Bisikletli Gezgin
Merhabalar, yegane yol arkadaşınız bisikletinizin bu turunuzdaki fotoğraflarınızda hemen hemen hiç görünmediğini farkettim, buna üzüldüm açıkçası. Kadraja girmeyi fazlasıyla hakettiğini düşünüyorum... :)
Nice güzel turlar dileğiyle...

Mustafa kardeşim biz emekli emekli evde otururken Maşallah sen nerelere gitmişsin tebrikler kardeşim.:);)

@ilkerarslan

Haklısınız... Tek turlarda biraz ihmal edebiliyoruz maalesef...

@Cüneyt HOCAOĞLU

Sağolasın Cüneyt abi... :)

@Envoy 35

Teşekkürler...

@recep24ank

Normalde kasksız pek bisiklet sürmem. Bu turda biraz ihmal ettik doğrusu... Yılın açılış turları olması ve bahar mevisiminde olması nedeniyle rotaları çok zorlamadım. Nispeten kolay turlar oldu diyebilirim. Herkesin rahatça gideceği etaplar...

@Anonim Maalesef... :( Henüz bisiklet alma fırsatımda olmadı... Kısmetse önümüzdeki hafta 2 haftalık bir tura çıkmak istiyorum. Bu hafta bisiklet almak istiyorum. Hayırlısı bakalım...

@M.Ozkul Hadi ya, kötü olmuş üzüldüm, zaten çok az duyuyoruz bulunma haberlerini ama bir umut sorayım dedim. Yeni alacağınız bisikleti gözünüzün önünden ayırmazsınız umarım, başka türlü bir önlem pek çözüm olmuyor gibi maalesef :kötü:

harika bir gezi olmuş ayağınıza, gönlünüze ve de pedalınıza sağlık...:harika:

@M.Ozkul güzel bir tur olmuş tebrik ederim. Ayrıca bir şey sormak istiyorum rota planlaması yaptığınız program nedir? Oldukça kullanışlı görünüyor.

@Anonim
Aynen... :(

@ekren gökhan

Teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için :)

@muhyt

(link) sitesini kullanıyorum. Tavsiye ederim... :harika:

• Beğen
Tepkiler: muhyt
Geri