Scudo Sports

Nasıl Bisikletler ?

o.turcan40

Üye
Tepki
1
İsim
Ömer TURCAN
Bisiklet
Mosso
arkadaşlar bn crp 700 almayı düşünüyorum bizim buralar hem dag tepe hmde asfalt var yolada heveslendigim için triban 3 ( BT'win ) de alacagim yani iki bisikletim olacak nasıl bisikletler bilgi almam lazm şimdiden tsk ederm
Carraro Crp 700 1300 tl
BT'win triban 3 800 tl
yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum

Dosyalar

• 23201413156_CarraroCRP700.jpg
    23201413156_CarraroCRP700.jpg
    80,4 KB · Okunma: 88
  • big_800PX_mediacom_598963137.jpg
    big_800PX_mediacom_598963137.jpg
    67,4 KB · Okunma: 95
Scudo
Cevabiniz için tesekur ederim ama bana uygun bu şekilde olacak bisikletler hakinda bilginiz varmi

t3 kullanıyorum ama kırmızısını bulamazsın 0 olarak beyaz alıcaksın

2si de ayrı dünyaların bisikletleri. Çok dağda bayırda kullanmayacaksan yol al.
Benim gibi dağ>yol>hybrid yaşamandansa direk hybrid almanı tavsiye ederim.

Merhabalar, daha cok sehir ici, ilce turlari gibi surusler yapicaksan bence direk yol bisikleti al daha ust seviye yol bisikletin olmuş olur.:)
Fakat daha cok ormanlik alanlarda, yeşillik yerlerde bozuk yollarda surcekseniz bence paranizin tamamina bir MTB alin.:)

Tsk ederim degerlendirecegim dediklerinizi crp 700 nasıl bir bisiklet yada 1200 sınırli bir bisiklet

Crp 700 kullanıcısıyım. Açıkçası 15-20 sene önceki market bisikletimi saymazsak yetişkinlikteki ilk bisikletim. Haziran ayında olarak aldım ve Bana henüz bir sorun çıkarmadı. Diger bisikletler ile karşılaştırma yapamıyorum ama alivio arka aktarıcı , shimano hidrolik disk fren, gidondan kilit derken artısı bol bir bisiklet o fiyata... Tek sevmediğim yanı beyaz oluşuyla kirlenmeye müsait ve kadrosu çok şık değil gibi...

• Beğen
Tepkiler: o.turcan40
@B4ttleFieldEr
Mrb bilgileriniz icin tesekur ederim prami tamamlayip bir crp 700 alacagim

@Serkan Mıstınoğlu
Tsk ederm tavsiyeniz için tebikide kasksiz olmaz bisikletimi alinca kaski temin edecegim
Tekrar tsk ederm

Tribanb3 e o fiyat degermibarkadaslar yorumlarinizi bekliyorum

Arkadaslar crp 700 e 1250 tl civari para degermi cvlarinizi bekliyorum smdiden tesk eder

ulan ben bisikleti almadan önce pahalıydı almayyı düşünüpde pahalı demiştim :D 100 tl daha koyup alabiliyor olucaktım şansıma tüküreyim bre :D

Saglik olsun memnun musunuz ?

@o.turcan40
ben bunu alamadım kardeşim onu anlatmak istedim :D rr340 aldım ondan memnunum

@Canince
(link)

@Canince
temizse dedinya :) :huhuu:

Geri