Scudo Sports

Nasıl bir bisiklet alayım?

Tepki
1
Çanakkale'ye yeni yerleştim, şehir bisiklet kullanmak için gayet uygun o nedenle aklımda önce bir şehir bisikleti almak vardı. Sonradan gördüm ki dağ bayır dolaşan bisiklet toplulukları var, hem şehir içinde kullanmak hem de onlara katılmak için dağ bisikleti almaya karar verdim.

İşin teknik kısımlarından hiç anlamam, maksimum 700-800'e kadar çıkabileceğim bir bütçem var, beni yolda bırakmayacak, işimi görecek türden hangi marka/modeli önerirsiniz?

Scudo
Bir dağ bisikleti al ve iki tane şehir lastiği al gittiğin yere göre değiştir sedona 701 olabilir

Peki linkteki şu bisiklet işimi görür mü?

(link)

yoksa bunun ng350 modelini mi alayım:

(link)

@UĞUR SERÇE İyi günler eğer şehir kullanımınız da olacaksa ki yazınızdan anladığım kadarıyla daha çok şehir içinde kullanacaksınız NG350 hem maşa kalitesi hemde gidondan kilitleme mekanizması olması sizin için daha büyük avantaj sağlayacaktır. NG 350 seçeneği daha cazip olabilir.

teşekkür ederim. gidondan kilitleme mekanizmasının fonksiyonu nedir tam olarak?

@UĞUR SERÇE Gidonda kilitleme mekanizmasını devreye soktuğunuzda maşanız yaylanmayacak asfalt gibi düzgün zeminlerde pedala uyguladığınız güç maşa tarafından sönümlenmeyecektir. Kısacası gücünüz yola daha iyi yansıyacaktır. Maşanın kilidini açtığınızda bozuk yoldaki tümsekleri, çukurları daha az hissedeceksiniz.

Geri