M M.Haktan Derin Forum Bağımlısı Kayıt 6 Ağustos 2006 Mesaj 683 Tepki 78 Şehir Malatya 9 Mayıs 2007 #1 Arkadaslar bende Rodi rims strong 2 jantlar war quamdo gobeklere sahip sizce nasil bi jant
M M.Haktan Derin Forum Bağımlısı Kayıt 6 Ağustos 2006 Mesaj 683 Tepki 78 Şehir Malatya 10 Mayıs 2007 #2 arkadaslar rublemi degisecem de rublem gecmelimi yoksa vidalımı bilmiyorum nasil ogrenebilirim bianchi orion ds ustunde gelen
arkadaslar rublemi degisecem de rublem gecmelimi yoksa vidalımı bilmiyorum nasil ogrenebilirim bianchi orion ds ustunde gelen
M M.Haktan Derin Forum Bağımlısı Kayıt 6 Ağustos 2006 Mesaj 683 Tepki 78 Şehir Malatya 11 Mayıs 2007 #3 yokmu arkadaslar rublenin vidalımı toksa gecmelimi oldugunu bilen??????
d.berkay Forum Bağımlısı Kayıt 2 Ekim 2006 Mesaj 3.863 Tepki 2.981 Şehir Ankara İsim Demir Berkay Bisiklet Marin 12 Mayıs 2007 #4 Jantlar 5 para etmez ben 1 ay bile kullanamadım kırıldı... göbeğinde vidalıdır eğer imkanın varsa kaset dişli ile beraber göbeğide değiştir benim quando göbek param parça oldu seninkide bianchi galiba hatta kesin tavsiyem biraz para biriktirip güzel bir jant seti alman ben öyle yaptım çok memnunum...tavsiye ederim..
Jantlar 5 para etmez ben 1 ay bile kullanamadım kırıldı... göbeğinde vidalıdır eğer imkanın varsa kaset dişli ile beraber göbeğide değiştir benim quando göbek param parça oldu seninkide bianchi galiba hatta kesin tavsiyem biraz para biriktirip güzel bir jant seti alman ben öyle yaptım çok memnunum...tavsiye ederim..
M M.Haktan Derin Forum Bağımlısı Kayıt 6 Ağustos 2006 Mesaj 683 Tepki 78 Şehir Malatya 12 Mayıs 2007 #5 gobekleri degismeyi bende dusunuyorum jantlara gelince bende kırana kadar kullanıım zaten cok uzun surmez gb gorunuo ewde bos yere yer kaplamasın zaten satsan satılmaz
gobekleri degismeyi bende dusunuyorum jantlara gelince bende kırana kadar kullanıım zaten cok uzun surmez gb gorunuo ewde bos yere yer kaplamasın zaten satsan satılmaz