Scudo Sports

Nasa'nın bir milyon dolarlık ödüllü sorusu

Tolga Özdemir

Gereksiz Üye
Tepki
2.006
İsim
Tolga Özdemir
Başlangıç
1991—92
Bisiklet
Sedona
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Öncelikle linki bırakalım.

(link)

Gün geldi bisikletle ilgili sorumuzu sorduk , hemen cevabımızı aldık.

Gün geldi beğendiğimiz ürünü sorduk , en ince detayına kadar analizlerle mesaj kutumu doldurdunuz.

Elbette bende sizleri unutmadım ve Nasa'nın sorununu çözüp parayı alacak kişilerin içimizden birileri olmasını istediğimden dolayı bu başlığını açtım.

Forumda benim gözlemlediğim kadarıyla sayısız sosyolog , bilim adamı ve analist arkadaşlar var.

Tek veya beraber çalışarak bu ödülü umarım kazanırlar ve insanlık için yapılan bu görevde payları olur.

Scudo
1 milyon dolarlık ödülü kazansa da tamamını yiyemez Türk vatandaşı, şak diye vergiyi alırlar. Neyse yine de iyi para, kalan parayla yurtdışına yerleşir kazanan kişi büyük ihtimalle.

Bal tabii ki, dikkat edilmesi gereken husus ise yanlarına bir Türk arıcı almaları lazım.Destekleyici olması açısından:

Arıcılık üzerine uluslararası bir sempozyumun açılış konuşma cümlesi şu şekilde idi: "Bildiğiniz gibi balı bir arılar yapar bir de Türkler"
Televizyonda gece yarısı yapılan bir reklamda şöyle bir söz vardı. Satıcı şöyle demişti:"Arılara bile güvenmiyoruz, bizzat kendimiz balı üretiyoruz"

Solucan. Afiyet olsun astronot kardeş.

Yanlarına bir çanta dolusu kolalı topitop alsınlar. Acıktıkça bir iki kez yalasınlar. Galaksi turu bile yapsalar sonuna kadar tok tutar onları.

Hey Nasa uysana nas'a.
Okunmuş pirinç.
İbanımı yolluyorum.

@Tolga Özdemir Abi bol tereyağlı bulgur pilavı düz tırmanışları geç ,uzay atlayışı yaptırır adama. Bulgur pilavı guru fasülyesiz olmaz. Pastırma olmazsa fasülye yavan kalır. Şimdi muhteşem ikili olurda yanına bol sarımsaklı ve sirkeli cacık olmazsa yavan kalır.
Bu yemeklerden sonra iki dilim baklava efsane olur. :)

@Tolga Özdemir Abi bol tereyağlı bulgur pilavı düz tırmanışları geç ,uzay atlayışı yaptırır adama. Bulgur pilavı guru fasülyesiz olmaz. Pastırma olmazsa fasülye yavan kalır. Şimdi muhteşem ikili olurda yanına bol sarımsaklı ve sirkeli cacık olmazsa yavan kalır.
Bu yemeklerden sonra iki dilim baklava efsane olur. :)

Abi yıllar önce Türkiye çocuk dergisinde bir karikatür dizisi vardı tam da dediğin yöntemi içeren. Bir grup kafadar boş arsada tahtadan uzay mekiği (kulübe) yapıp uzaya uçuyorlardı. Yakıt olarakta geleneksel yemeğimiz olan kuru fasulyeyi kullanıyorlardı. Yaz tatilinde güneşli bir günde balkonda yuvarlanarak heyecan ve keyifle okuduyordum. Senin yazıyı okuyunca o anları tekrar yaşadım abi, sağolasın :)

NASA da goz gore gore keriz ariyor gibime geldi.

Benim de bir teklifim var. Agirligi mevcut pillerin en fazla yarisi, depolama kapasitesi ise en az 5 kat fazlasi olan pillere ihtiyacim var. Cozum sunana 5 milyon da benden calisir.

Vizyon sahibi hökümetimiz Nasanın bile kıvrandığı bu tip sorunları öngördüğünden liyakatı gözeterek atamalarına devam etmiştir.
Türkiye Uzay Ajansı Başkanlık Müşavirliğine, 2 yıllık ön lisans Sebze Üretim Tekniği Bölümünden mezun bir kişi atanmıştır.
Kaynak
(link)

Vizyon sahibi hökümetimiz Nasanın bile kıvrandığı bu tip sorunları öngördüğünden liyakatı gözeterek atamalarına devam etmiştir.
Türkiye Uzay Ajansı Başkanlık Müşavirliğine, 2 yıllık ön lisans Sebze Üretim Tekniği Bölümünden mezun bir kişi atanmıştır.
Kaynak
(link)
Şimdi NASA düşünsün, bizim sebzeci çözer bu meseleyi

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Biliyorsunuz Çin aya uzay aracı gönderip tohumların çimlenmesi deneyleri yapmıştı. Hatta sanırım pamuk tohumu epey büyüyüp serpilmişti.
Bizimkilerin planları içinde böyle şeyler de olabilir. Böyle bir plan için de uygun kişi olabilir mi? :kötü:

Bal tabii ki, dikkat edilmesi gereken husus ise yanlarına bir Türk arıcı almaları lazım.Destekleyici olması açısından:

Arıcılık üzerine uluslararası bir sempozyumun açılış konuşma cümlesi şu şekilde idi: "Bildiğiniz gibi balı bir arılar yapar bir de Türkler"
Televizyonda gece yarısı yapılan bir reklamda şöyle bir söz vardı. Satıcı şöyle demişti:"Arılara bile güvenmiyoruz, bizzat kendimiz balı üretiyoruz"
Bırak bu işleri de konuştur möhendisliğini

Mühendis kafasıyla yapboz yapıyorsan büyük sıkıntı var :D
Bir mühendis için analitik düşünce becerisi geliştirmek önemlidir biliyorsun.Yapboz,satranç, polisiye roman okumak vb bu açıdan değerlidir.

Geri