Narbel-Behzat Tepe-Manastır-Balçova

Atahan Eker

Daimi Üye
Tepki
459
Başlangıç
1997—98
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Geçtiğimiz sene tam tersini pedallama fırsatı bulmuştum. Bugün havanın da güzel olmasından faydalanarak düştük yollara.

Özellikle bahzat Tepe'den 2. Manastır'a kadar kesintisiz iniş çok güzeldi. Daha sonra ara ara tatlı çıkışlar olsa da sürekli iniş halinde olmak harikaydı. Su kaynağının olduğu yerden MTB parkuruna girince overdose olduk. Arazi sürüşü yapmayı sevip bu parkuru pedallamayanlara kesinlikle öneriyorum. Zeminde çok büyük yarıklar olamsından dolayı ufak bir kaza yaptım(takla attım). Boylu boyunca yerde uzanırken ağrıyan tek yerim karnımdı. Yerden kalkmak çok zor oldu. Yerde uzanmış kahkahalar içinde gülerken karnıma ağrılar giriyordu.:acpsnr::acpsnr: Neyse bikaç fotoğraf çektim onları atayım...

Bu arada dün lastiklerimi Maxxis Crosmark ile değiştirmiştim. Lastiğin kalitesi arazide belli oluyormuş. AgeZwLTnX2zHcrRFkX8ZZmLYfTA3pVSK1ZnhD7AWe9ue.jpg AkmyJw5MA6kuBiThu6gJ-wR7sELmrqVHZkqCYbXzMNml.jpg AlQVSRHvhUxsyPITk_ZEjI6b7c-_RmCmoiwfCA2Szx55.jpg Ag3yzbTMRwB4mCUYfImbhV14pl6ZQLoAXWvumemQ66GE.jpg AphKO2pHmfpW2V7cv-8sK3bVPqOF_SOR3CPKNHasIRzj.jpg

Scudo

ratm

Forum Bağımlısı
Tepki
1.841
İsim
Hakan Engin
Hocam merak ettim, fotoğrafları film kullanan makine ile mi çektiniz?

Atahan Eker

Daimi Üye
Tepki
459
Başlangıç
1997—98
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Yol bisikleti
@ratm

Vsco ile efekt verdim dostum.

Tolga Uşaklı

Forum Demirbaşı
Tepki
1.097
Bisiklet
Lapierre
Bizde bugün aynı rotadaydık.
9.30 gibi Termal tarafından çıkışa başladık, yine Termal girişine indik.

Yukarda 3 bisikletli arkadaşa rastladık, güzeldi bugün parkur, yürüyüş yapan çoktu sürat yapamadık pek.

Atahan Eker

Daimi Üye
Tepki
459
Başlangıç
1997—98
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Yol bisikleti
@Tolga Uşaklı

İniş esnasında ara ara gruplarla karşılaştık, sizin de yanınızdan geçmiş olabiliriz. Sanırım Carraro grubu sizdiniz. Parkur çok güzeldi epey eğlendik. Yakın zamanda tekrarlamayı düşünüyoruz.