Scudo Sports

Nano Vapor hakkında bilgisi olan

fatih çelik

Aktif Üye
Tepki
35
Bisiklet
Cannondale
Arkadaşlar bir şey soracağım.Ben nano vapor adında bi ürün kullanıyorum.Psikolojik midir bilmiyorum ama kullandığım zaman daha az yorulduğumu hissetiyorum.Daha uzun yol yapabilmek için bir spor okulunda Kretain önerdiler.Emin olmak için uzun süredir sporla uğraşan bir tanıdığıma sordum o da kretain e gerek yok al bunu kullan dedi.İçinde daha az kretain var sana yeter diyip,kutusunun yarısını bana verdi.kullandıktan sonra kaslarım daha hissetirir şekilde güçlendi.37 saat uykusuz luktan sonra o 37 saatin 2 saati bisiklet üstünde akşamında 9.30 da evden çıkıp gece yine sabah 5.30 a kadar bisiklet sürüp eve gelip sabah 6 da uyudum.5 saat sonra uyandım hiç bir yorgunluğum yoktu.yani yaklaşık 45 saat uyku uyumadım bu zaman içinde 10 saat bisiklet sürdüm.Ve saşırmak dışında hiç bir sorunum yoktu.Bu ürün hakkında bilgisi olan var mı? Elimdeki bitti yeniden almayı düşünüyorum emin olmak isterim.

bu da içeriğinin tablosu

http://www.besindestek.com/dosyalar/images/nanovapor_fruit_punch_suppfacts.gif

Scudo
bu ürünlerden çok daha kuvvetlileride var,ancak bunu söylersem ciddi bir meabolizma hızlandırıcı ürün,body salonlarında çok kullanılır,,amacı enerji hissiyatını zirvede tutmak,ancak kreatin konusu çok derin ve hala çözülemedi,norlalde gözüken kretain fosfojen yakıt kaynağı totalde 2-8 sn patlayıcı durumlarda kullanılır sonra biter tekrar atp sentezi ıvır zıvır 30sn dolar ve tekrar devam ,hatırladğım bu,ama gelelim karışan durum ,kreartinin zaten ağızdan alındığında %60 gibi bir oranı emilmiyor gibi hatırlıyorum,bu çok önemli,ayrıca zamanında dayanıklılık sporlarında da çok tavsiye edildi,ama bunu buradan anlatmayacağım...

Bu ürün taurin ve yaklaşık 2 fincan kahvedeki kadar kafein içeriyor, bunlar antrenmandaki odaklanma hissini artırır ve vücudun algıladığı zorluk seviyesini azaltır.

Yine içindeki citrulline malate ve beta-alanine gibi maddeler, antrenmanda kaslarda oluşan hidrojen iyonlarını bloklayarak daha az laktik asit oluşmasını sağlar. Bu sayede daha az yorulduğunuzu hissedersiniz ama bu fizyolojik bir gelişme değildir. Bu takviyelerle sadece laktat eşiğinizi o antrenman için suni olarak yukarı çekmiş olursunuz. Belli bir süre kullanımdan sonra genellikle platoya ulaşılır ve etkisi azalır.

Size öncelikle, antrenmanlarla km-süre olarak dayanıklılığınızı ve laktat eşiğinizi yükseltmenizi, musabık sporcuysanız bu ürünleri sadece yarışlarda kullanmanızı öneririm.

Geri