Scudo Sports

NAKİT 1850TL Ye kadar bisiklet tavsiyesi

ktm avusturya malı oldugunu duydum.yorumlarda kullananlar gayet tavsiye ediyor.Dünya markası fakat ktm genelde motorsiklet alanında kendini kanıtlamış.(link) var.ümit bisiklet distrubutorlugunu almiş.Türkiye de yeni tanınıyor.Jamis bisikletleride harika ama acaba ne zaman gelir:D.bayiligi yok sanırım su an.

• Beğen
Tepkiler: mtow
Scudo
@Rettert

kilo alamiyorum sorun da orada zaten :)

artik karar verdim su 4 modelden birisini alacagim hangisini tavsiye ederseniz artik

1. (link)
2. (link)
3. (link)
4. (link)

ktm yi 1500tl ye nerede bulacagimi soyleyebilir misiniz?

bianchi almayacağim arkadaslar,dusundugum 4 modeli yazdim onlar üzerinden oneri yaparsaniz sevinirim

Carraro her ne kadar donanım olarak diğerlerinden önde görünse de benim sıralamam şu şekilde olurdu;

Cannondale > KTM > Carraro > Specialized

• Beğen
Tepkiler: mtow
Specialized in gereksiz pahalı olduğuna karar verdim, şu üç modelden devam;

1.(link)
2.(link)
3.(link)

carraro neden bu kadar ucuz? Diğer markalardan yüksek donanımı var ama çok daha ucuz, insanın aklına kalitesiz kadro geliyor hemen :(

@Kaan Elitok

Ben Ankara Işıl Bisikletten aldım, istersen telefonla ulaş ya da buraya gelme şansın varsa gidip konuşabilirsin de. (link)
Bu arada Ktm bisikletin geçmişi ile ilgili bilgi istersen internette mevcut.. (link)
Cannondale çok ünlü bir marka ancak ben hiç kullanmadım, bu yüzden hakkında yorum yapmayacağım, ama ben bisikletimden çok memnunum. Bana kalırsa bisikletleri bir gör, incele, dokun, kısa da olsa bir iki tur pedala bas derim :)

Bugün sorabildim anca, İzmir Delta da 1 adet 2011 SL4 Kırmızı kalmış, M beden, sana uygun, haberin olsun..

Geri