Scudo Sports

Nacizane yol bisikleti hakkında düşündüklerim

@Mert-Demir

Bu düşünceye göre ''''salcano xrs 300 ile pinarello dogma ''''2 side yol bisikleti;ne gerek var pinarelloya ozaman çok para vermeyelim salcanoya binelim sonra bir daha yol bisikletine tövbe edelim:):):):)

Scudo
360liraya çelik kadroya sahip Ümit marka mtb aldım, kim nasıl kendini mutlu hissediyorsa onu alsın ama lütfen aklınızdan şunu çıkarmayın; "yaşınız kaç olursa olsun tasarruf yapın". Yarın ne olacağını kimse bilemez, gemisini kurtaran kaptan hesabı zor günlerde kimse gözünüzün yaşına bakmaz.

@VolkanS

Volkan bey pinarello alan bir adam zaten hem hayalinde'ki bisikleti almış ve ileriye dönük yatırım yapmış olan kişidir.niye dersen yarın bir gün sıkışdın satacaksın hemen satarsın alıcısı vardır aldığın materyalin.ama salcanoyu alan adam belki gücü ona yetmişdir parası okadarına yeter yada bir anlık hevesle almışdır sonrasında parasıda boşa gider aldığı materyalinde elinde kalması ihtimali çokdur ve satamayabilir.yani kısaca''''kalite+işcilik===her daim kazanç ve geri dönüşümdür.

@Oğuzhan A.K

Oğuzhan bey ben şunu bilirim, en iyi yatırım cebindeki paradır, ikincielde 3000liraya aldığın malı en fazla 2000e satarsın, bilmiyorum mesleğiniz nedir ama son dönemde piyasayı biraz takip eden biri olarak şunu söyleyebilirimki bir piyasada insanların cebinde para kalmamış gibi, gidin 0km araç alın çok zor satarsınız. Hayallerini gerçekleştirmek bunlar güzel şeylerde, insanlarımızın biraz ayağının yere basması lazım, yer-gök araba doldu, alınan telefon gibi aletlerin haddi hesabı yok, demem o ki çoook açıldık, 90lardaki krizler bize pek koymadı, o dönemde dünyada yaşanan krizlerde insanların sokağa döküldüğünü gördük bizde olmadı çünki insanların "yastıkaltında paraları vardı". Yazdıklarımdan kesinlikle siyasi bir çıkarım olmasın, insanlarımızın fazlasıyla açıldığını düşündüğüm için bunları yazıyorum, azıcık yatırım yapılmalı, köşeye para konulmalı, zor bir durumda kimse gözünüzün yaşına bakmaz.

Volkan bey dediklerin'de elbet doğruluk payın var devir elbette ekonomi ve tasarruf devri gereksiz şeylere para yatıran yurdum insanı ne desek boşş.ama kalkıpda içkiye,sigaraya ve bilumum zararlı maddelere para vereceğine bir insan;kenara koysa senede biriken paraya inanamaz!!!! ve o parayı bisiklet sever birisi ise bu işi profesyonelce yapacaksa öyle bisikletler ve ekipmanlar alabilir'ki kendi bile şaşar şimdi gelelim asıl konuya buda kendi fikrim alabileceğim ne olursa olsun her zaman en iyisini almaya bakarım kısaca çıtayı yüksek tutarım..dünyaya bir daha gelmeyeceğim şimdi eğri oturun doğru konuşun imkanın olsa almaz ve binmezmisin pinarello yada bir benzeri bisiklete burda hayır diyecek bir bisikletci pedaldaşım olacağını sanmıyorum.

@Oğuzhan A.K

İmkanım çok şükür var ama elim gitmez almam, cimrimiyim hayır :) Zamanında bilgisayar aldık, yok ekran kartı yok ram vs vs tonla para döktüm 2-3 sene sonra 200lira gibi birşeye sattım gitti. Bekarken 2.5 sene kadar önce param vardı gittim 0km bir araç aldım, gerçi onada çok para vermedim, şimdilerde satıp üzerine az bir miktar koyup eşim için otomatik vitesli bir araç arayışındayım. Gidip kredi çekip tekrar 0km alabilirim ama artık önceliklerim değişti. 1hafta öncesine kadar Kırım'da birşey yoktu, şimdi Rusya'nın müdahalesi söz konusu, geçen sene patates para etmezken bu sene 4liraya kadar çıktı. Dünyanın bintürlü hali var. Demem o ki ihtiyatlı davranmak tarafarıyım. Bu dünyaya bir daha gelmeyeceğiz ama bu mantıkla son sürat gitmenin-harcama yapmanın gereği olmadığını düşünüyorum. Sizin geliriniz ne kadar bilemem ama orta gelirli bir aileyiz, ona göre harcama yapıyoruz eşimle.

Çok şükür beterin beteri var,yetmesede yettiriyoruz.valla oyun için bilgisayara para bile vermem aldım playstation ohhh be dünya varmış dediğin gibi yok ekran kartı,yok rem ,yok kasa,yok sistem yok crack felan'la işim yok:) koca ekranda bol bol futbol arada işte savaş oyunları derken idare ediyoruz.bilgisayarda internet için kullanılıyor okadar.

herkesin bisiklet kullanim amaci farkli kimisi yarışlar için alir bisikleti burada kalite onemli eger yarislara giriliyorsa hafif kaliteli bisiklet onenmli.kimisi hobi olarak kullanir diger bir kesim (ben gibi) hem hobi hem ulaşım için, kimiside uzun turlar için kullanir bunlar için üst seviye çok kaliteli bisiklete gerek yok diye düşünüyorum yerli markalar bunlar memnun edecektir.omur boyu garantili kadro var bu kadroya kaç yil bineceksin bir sure sonra sıkılıp yenisini almak isteyeceksin bu durumda yenisini veriyorlarmi.kisaca normal kullanicilar ve butcesi uygun olmayanlar için bir trek gereksizdir

@selami atay

Selami bey o size göre öyle:) kim demiş kaliteli bisiklete normal kullanıcı için gerek yok ;yani sadece üst seviye diye biz bisiklet almayacak ve binmeyecekmiyiz?nasıl bir mantık bu yarışçı ve sporcu değilsem carbon almayayım öylemi? gittin ümit,mondial veya bir başka x marka bisiklet aldın trek tadında scott tadında olurmu hiç mümkünmü..hem birde şu yerli marka olayı var şefim ne yerli üretim bir marka var nede donanım hepsi fason üretim made in çin ve taiwan nerde yerli üretim bisiklet????

Oğuz bey haklısınız paraniz varsa elbette en iyisine layiksiniz

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Keşke herkes alsa alabilse ama olmuyor ne yapalım herkese allah en iyisini nasip etsin.

ben hobi ve ulaşim için kullaniyorum bütçeye uygun donanim olarak bir çok markaya göre yüksek olan salcano Assos 50slx siparişi verdim

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri