Scudo Sports

nabız sensörü hk

Pilin azaldığını nasılsın anlıyorsunuz?

uzun süredir magene h64 kullanıyorum, son günlerde nabız verisi bazen geç geliyor bazen de ani düşüp çıkıyor. acaba pil mi azaldı?

Scudo

uzun süredir magene h64 kullanıyorum, son günlerde nabız verisi bazen geç geliyor bazen de ani düşüp çıkıyor. acaba pil mi azaldı?
Bu belirtilerle ilk akla gelen pil olur

• Beğen
Tepkiler: Ricochet ve Özcan

Garmin cihazlarda pilin durumunu gösteriyor ama her sensörü gösterir mi bilemiyorum. Zira garmin cihazım ile sadece garmin sensörleri kullandım.

Sizce strava kalp zone'larını doğru hesaplıyor mu ? İgpsport kullanıyorum zone'ları daha farklı hesaplıyor.

Bu belirtilerle ilk akla gelen pil olur
Elimde cr2032 vardı, bir deneyeyim o zaman. aşağı yukarı 1 seneden fazladır pilini değiştirmedim.
Garmin cihazlarda pilin durumunu gösteriyor ama her sensörü gösterir mi bilemiyorum. Zira garmin cihazım ile sadece garmin sensörleri kullandım.
bendeki cihazda göstermiyor diye hatırlıyorum. muhtemelen ekosistemin bir avantajıdır.
Sizce strava kalp zone'larını doğru hesaplıyor mu ? İgpsport kullanıyorum zone'ları daha farklı hesaplıyor.
farklılıklar varsa iki uygulamadan birisinde veri eksikliği vardır.

Geçenlerde coospo cihaza gelen güncellemeyi yapınca uygulamadaki tüm nabız bilgileri sıfırlanmıştı. bilgileri düzeltince nabız aralıkları da düzeldi.

Geri