Scudo Sports

nabız ölçen kulaklık

Tepki
55
(link)

arkadaşlar merhaba jabra pulse diye bir kulaklık var ve nabız ölçümü yapıyor fiyat olarak biraz tuzlu ama göğüs bandı takmayı sevmediğim için bir alternatif benim için.ürün hakkında bilgisi olan var mıdır acaba...

Telefon_4622616.jpg

Scudo
Jabra ürünleri çok kalitelidir. ama bu fiyat çok uçuk olmuş.

@Asusmune evet pahalı bir ürün ama hem kulaklik ihtiyacımı karşılamayı hem de nabız ölçer olarak kullanmayı düşünüyorum...

Arada 15 saniyenizi ayirarak kendi bileginizden kendiniz sayin daha iyi bnce.

Göğüs bandı takmayı sevmiyenler için baya tuzlu bir çözüm :komik::komik: Takıver abi ya ne rahatsızlık verecek ki...

Koşucular için optik olarak nabız ölçümü yapan saatler var, Garmin Forerunner 225 gibi.

@Asusmune evet Jabra'nın iki katından daha uygun(!) ama GPS'i ve pek çok fonksiyonu var.

@Murat B.
Garmin zaten bu işte çok iyi kulaklıkta jabranın olduğu gibi ama normal kullanıcıya bunlar gerekir mi diyede düşünmeden edemiyorum.

Göğüs bandından rahatsız oluyorsanız "Akıllı Kask" denilen bir şey de var.
Ama onun da fiyatı oldukça uygun :)

(link)

@Edip Dinçer

Neyse ben Bimden aldığım tansiyon aletini kullanayım :)
Hem nabız yoklarım, hemi
de sinir stres durumlarıma bakarım :)

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuojI08J8wh3MN_7R-ZLVGTTor5-dye27sx6GkEeLkjLy5PFnf7A

not: konuyu açan arkadaş hakkını helal etsin. ürünü alırsada keyifle kullansın.

Atalarımızın dediği gibi: ne ka ekmek, o ka köfte..

bunların fiyatları bence biraz ütopik olmuş, ek nabız ölçer koyalım fiyatı da geçirelim demişler gibi
pulse oksimetri yi (parmaktan nabız ve oksijen saturasyonu nu ölçen alet) 70 tl ye satıyorlar bu 10 katı olmuş
saat özel bir şey gps i var ihtiyacı olan alır, ama kask ile kulaklık biraz pazarlama stratejisi gibi gözüküyor

Evet pahalı bir çözüm olarak görünüyor çok yönlü kullanmayı düşününce uygun olabilir diye düşünmüştüm...

Geri