Mynet=BJK

Karakartal Platton

Forum Bağımlısı
Kayıt
31 Ağustos 2006
Mesaj
749
Tepki
157
Dünya Kulübü olma yolunda ilerleyen Beşiktaşımız, Türkiye’de bir ilk’e daha imza atarak Avrupa’nın en önemli kulüplerinden Chelsea’nin YouTube ile yaptığı anlaşma modelini Mynet ile gerçekleştiriyor.
Dünyada ilk örneği Chelsea tarafından gerçekleştirilen projeye göre Beşiktaşımız ile ilgili idman haberleri, röportajlar, Yönetim Kurulu üyelerimizin açıklamaları ve diğer görsel-yazılı bilgiler ülkemizin önde gelen bilişim kuruluşu Mynet üzerinden video ortamında sunulacak.

İçeriği BJK TV tarafından hazırlanacak olan özel görüntü paketlerinin yanı sıra, anlaşma dahilinde, BJK TV’nin haber bültenleri ve önemli nostalji görüntüleri de Mynet’te izlenebilecek.

Beşiktaşımız ve Mynet arasında yapılan anlaşma 2008 sezonu liginin sonuna kadar geçerli olacaktır. Bu anlaşmadan elde edilen gelir ile amatör branşlara destek sağlanması düşünülmüştür.

Kaynak:(link)
 
Scudo

ESES

Üye
Kayıt
3 Aralık 2006
Mesaj
41
Tepki
8
Şehir
ESKİSEHİR
Ulusal basından sonra istanbul takımlarının el atmadığı bi sanal alem wardı.Şimdi o da gitti.

Her tarafta İstanbul takımlarının haberleri,bir de Anadolu takımlarını haber yapsalar pek guzel olacak : ((
 

Bulunmaz

Forum Bağımlısı
Kayıt
2 Kasım 2006
Mesaj
1.022
Tepki
675
Şehir
Ankara
İLK' lerin takımı BEŞİKTAŞ :D :Skull-175 :p
 

mcyc

Daimi Üye
Kayıt
15 Mart 2007
Mesaj
320
Tepki
147
Şehir
Edirne
Her ne kadar Fenerbahçe' li olsam da böyle bir ilk için tebrikler. ancak ESES' e katılmadan da edemiyor insan. her yerde büyükler. Hadi büyükleri geçtim her yerde futbol. e tabi değişiklik gerekiyor bir süre sonra