Scudo Sports

My 2008 Mirraco Option Türkiyede TEK !!!

arkadaşım jant telleri sadece senin bmx inde olabilir ama pedal da satıyor

tanesi

1.10 ytl ;)

Scudo
abi peki arka jantdaki fırın boya zamanla fren sıkarak eskiyor mu yani pabuçlar zamanla boyasını çıkartıyor mu?Bir de fırın boyası oldukça yüksek bir sıcaklıkta yapılıyor jantda herhangi bir sorun olmuyor mu?

@İbrahimBAKAN

bnde sordum herkez olmaz dio ama bn vazgeçtim yaprırmaktan çünkü 200 derece fırın boya :(

arkadaşlar biras gro kaçarmı bilmiyorum ama bana biras BMX terimlerini öğretirmisiniz ... ben kayserideyim ve kayseri deki 3 BMX ten birisi bende ve zaten diğer BMX lerde benim ark. larda o nedenle terimleri bilmiiyorum; flatland, street ... gibi meselaa :D

birader burası uygun deil bu terimleri anlatmak için.sitede araştır öğren.;)

şimdi renkler uymamış diyenler o sizin renk zevkiniz bu bmx i gören dönüp 10 kere daha bakıyor elcikler güzel olmamış diyenler beğenmeyen gene bitek bikaç arkadaş :) ben bmx imi çok seviyorum ve beğeniyorum ve bundan daha rahat flat yapabildiğim bmx yok street makinası olabilir ben street de kasıyorum çünkü ama asıl sebebi benim en rahat bunda flat kasmam daha ötesi yok dimi arkadaşlar fırın boya pahalı bişey istiyen olursa benle iltibata geçsin %60 indirimle yaptırtabilirim istiyene hiçte bişe olmaz boyası sökülür diyenler fren papuçlarının olduğu yerler sökülcek evet ama onun haricine hiç bişe olmaz ;) hadi sağlıcakla kalın sorunuz olursa sorun yardım edebildiğim kadar ederim.

• Beğen
Tepkiler: İbrahimBAKAN
pabuçların boya sökülme konusunu ben sormuştum.Cevapladığın için teşekkürler.Ve fırın boyasının pahalı olduğunu bende düşündüm ama hiç bi fiyat bilgim yokki %60 indirimini hesaplayayım?Daha önce sölediğim gibi zevkler ve renkler tartışılmaz senin kndi bmxin istediğini yaparsın.

Geri