Scudo Sports

mv29 kask kullananlar

Safa Arslaner

Forum Demirbaşı
Tepki
217
Bu kasktan herkes memnun ancak forum üzerindeki kullanan arkadaşlar nereden aldılar merak ediyorum...

Yabancı sitelerde ucuz ama güvenemedim sormadan

satın alan arkadaşlar link verebilir mi?

Merida yazması lazım :)

Bi de boyutunu neye göre seçtiniz kafa çevresini mi ölçmem lazım?

mesela bunu buldum
satışta değil galiba
http://www.alibaba.com/product-detail/MV29-helmet-wholesaler-helmet-supplier-helmet_1385926639.html

bir de mv29 yazınca çıktı sedona merida yazmıyor sahtemi oluyor şimdi bu

Scudo
Kaskın fiyatı yanlış görmediysem 1 dolar! O.O Yanine marka olursa olsun 1 dolara satılmaz heralde.

yok hocam o satışta değil galiba lot olayı galiba o bu tür siteler toptancı sitesi gibi ne kadar çok alırsan ortalama ucuza geliyor onla ilgili olabilir.

hocam bu perakende satış değil galiba 2000 adet falan alırsan ortalamasının 1-15 dolar arasındaolacağı yazıyor bildiğim kadarı ile karışık yani orası tam satış sayfası değil ilk mesajımda da belirttiğim gibi

bak rastgele bir ürün açtım fiyat yazıyor :

(link)

o yüzden tam link lazım

kask önerisi de yapabilirsiniz

Ben kullaniyorum ankarada performans bİsİkletten aldim 125 tl ye Çantali fİyat

Ben specialized align aldım 135 tl. çok memnunum yalnız
prowell vardı daha önce kafamdaki kask değilmiş.
tavsiye ederim

Bu ürünü satın aldım arkadaşlar gerçekten hafif ancak elime aldığımda çok adi göründü gözüme
bu mu beni koruyacak gibisinden

sonra dayanamadım o zaman kırılacağına şimdi kırılsın dedim üstüne çıktım 2 ayağımla durdum 10 -15 saniye bir şey olmadı hafif zıpladım yine tık demedi...

65 kiloyum :)

mv29 kullanıyorum
filesi
rüzgarlığı ve çantası ile kampanya fiyatından aldım...

Sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim

Ben de geçenlerde Moon MV29 kask aldım, 70TL'ye. Tam olarak Moon MV-29-M1 modeli. Sorusu olanlar sorabilir.

@saberthturk Memnunum. Ciddi kaza geçirmediğim için dayanıklılığı hakkında kesin bir şey diyemem ama kullanışlı rahat ve dayanıklı bir kask.

DSC_0085.JPG
DSC_0091.JPG

Biraz ışıksız ortamda çekmişim ayrıca kaskı da temizlememişim üstünde kirler var kusura bakmayın :)
Ayrıca bu kaskın değişik renkleri ve değişik desenli modelleri de var. Dış kaplaması değişik tasarımlı olan modelleri bulabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Ç.
Ben de 10 yıldır kullandığım kaskımı yenilemeyi düşünüyorum.

Kask satın alırken 3 altın kural;
1-Güvenlik (bilinen markalar ve mikro yapılı kasklar)
2-iyi Havalandırma sunması
3-kafaya iyi oturması.

Dikkat edersek listede "fiyat" yok.:)

Kask güvenlik testi ADAC:

Kaynak:
(link)

Merhaba. Moon MV 29 Kask almayı düşünüyorum. "2016 model" yazıp satan mağazalar da var, sadece MV 29 yazan da. 2016 modellerinde herhangi bir fark var mı, biliyor musunuz?

@BağdatlıRuhi MV 29 ışıksız olanları 50-55 TL piyasada ama birkaç sitede de 80 TL olan var?

@BağdatlıRuhi Mesela bu ikisi model aynı ama arada ciddi bir fiyat farkı var:

(link)

(link)

Geri