Scudo Sports

Müzisyenler Kulübü

(link)

kırşehir'de facebook da bidos isimli bisiklet derneğimiz var.ben bu parçayı derneğimize hediye ettim.

• Beğen
Tepkiler: Sabih Bağcı
Scudo
Yakınlarda bir çalışma yapalım bence bisiklet forum adına bir şeyler düzeleyelim ne bileyim youtube kanal açalım bisikletçi müzisyenler orada bestelerini paylaşsınlar önerilerinizi bekliyorum :)

sen uzaksın be usta burda baterist filan var ama yakında bi stüdyo yaparız forumca

Benim bahsettiğim herkes kendi kaydını evde yapacak sonra burada paylaşacak :) @mehmet ulaş

• Beğen
Tepkiler: mehmet ulaş
@cengizözyurt
hayatımı bitiren solodur , çok güzel çalmışsınız

@Sabih Bağcı eklemişsiniz teşekkürler de... ben azimle çalışan diil, azimle başlayan gitaristim :D

@CandanC ne yazsam bilemedim şimdi oraya :)

Yok mu şu aralar sahneye çıkan varsa atsın videolarını bize :)

@mehmet ulaş precision bass hakkında ne düşünüyorsun :) çoğu kişi beğenmiyor ama iyi bir amfiyle tadından yenmez bence :)

@mehmet ulaş ben de ilk bass ile başladığım için ve precision tonunuda seviyorum acaba fender precision mu alsam diyorum? :)

Bende bass var memnunum ama çok çabuk sıkıntı çıkarıyor dandik sx işte ya :) alırsam 0 alacağım :) onlar değişiyor ama adam akıllı alacaksan 1.5 - 2 verirsin fender amcaya :)

@mehmet ulaş yani daha pahalısı var ama uygun olacak fiyat bu 1.5 - 2 :)

@Sabih Bağcı bass alıcaksan sağlam al baba gidip pasif manyetikli alma amfiye önem ver yeter zaten.Proysan ayrı tabii :D

@mehmet ulaş pro değilim ama hoşuma giden tonlu gitarı alacağım bass yada elektro :) fender precisionu yine fender jazzbass tan daha çok seviyorum :)

Üyeler ses verin ! Tel numaranızı özelden atın bana whatsapp grubunda herkez çaldığını paylaşır.

Geri