Scudo Sports

Muzdan şaşmamak

142947 dosyayı görüntüle

Kavanoz içinde keten tohumu,ısırgan otu, zencefil karışmış vaziyette,
15 günde bir akşam yemeğinden 2 saat sonra yenecek,
3 çorba kaşığı yoğurt ile 1 çay kaşığı karışım bulamaç haline getirilecek
Ne bağırsak sorunu kalır ne de mide

Sunu bu reçete sana ,,,,,hanıma söyle yapsın sana

Scudo
@Kudret Kurtcebe doğru söze ne hacet nereden duyduysan :D bende de benzer sorunlar mevcut yani

@JusTiMe

Bekarlık sultanlıktır,mehmet sunu duymasın:D

Evet sunu konuya bekliyoruz,raşit dostumun bağırsak problemleri varmı bilemem,ayrıca bu karışım bağırsakları acaip temizlemekte.

Kavanoz içinde keten tohumu,ısırgan otu, zencefil karışmış vaziyette,
15 günde bir akşam yemeğinden 2 saat sonra yenecek,
3 çorba kaşığı yoğurt ile 1 çay kaşığı karışım bulamaç haline getirilecek

Kudret abi senin bahsettiğin karışımı yoğurt ile mi karştırıp yiyeceğiz?

@hamlet2006 muzluk işi kolay, 3d baskı yapan cafe'ler şirketler türedi printer yoksa bile bastırabilirsiniz, (link) suluk mesela, bisikletimde: (2. muz bacağıma sürtüp duruyordu çantaya attım, zaten kısa turda 2 muz fazla)
Bu arada sitede "remix" bölümünde tek muz takılabilen hali de mevcut - ama kutu kutu görünüyor şüphelendim sorunlu olabilir.

muzluk.jpg

@FRKEMRE

Evet 3 çorba kaşığı yoğurt ile karıştırıp ,yenecek,

@Kudret Kurtcebe
Afiyetle :) benim gibi balık piştiği zaman eve bile giremeyen biri için bulunmaz nimet :D

@Kudret Kurtcebe
Bunu da kullanıyorum. Annem 50 liraya almış ama ben 30 a buldum nasıl oluyorsa. Bakın mesela tanesi 20 ye geliyor. Tabi hakikiyse. Eczanelerin işine aklım ermiyor :snzdglsn:
(link)

sonra anlamsız sorular anlamsız olaylar..vayy efenim vay..

@muhiddin

Muhittin sağlığını koru ,
anlamsızlık nedir ?
Sağlığını korumaz isen anlamsız olursun ona göre :)

Vallaha ben antremana cıkmadan once 1 tane muz yiyorum beni 40 km idare ediyor ve antremandan sonrada bir bardak papatya cayı içiyorum beni rahatlatıyor başka bir takviye bir yiyecek yemiyorum bana yetiyor ama sizin soylediklerinizide deniyeceğim :)

• Beğen
Tepkiler: historiyst
@Bisiklet sever 93

30 km durmadan bastığımız etapda oldukça sert eğimler var,17 eğim
15 km gidiş ve dönüş 15 km aynı olmakta,önceden sabah kahvaltıda kuyruk yağlı omlet 4 yumurta ,15 km sonra bıçkıdere köyde 3-4 dakika duruş ,ve tekrar göçbeyli köye dönüş ,çok sert eğimler,oldukça fazla kalori gidiyor tabi,muz idman sonu iyi geliyor.,

143033 dosyayı görüntüle
30 KM,
GÖÇBEYLI bıçkıdere göçbeyli

Birde hafta içi her sabah aç karnına 1 çorba kaşığı keçi boynuzu harnup özü,
Ayrıca çaya chia tohumu ,1 tatlı kaşığı,bunlar doğal enerjiler

Çiya diye okunur

@Kudret Kurtcebe 1 tatlı kaşığı tohumu demlenirken mi yoksa bardağın içine döküp beraber içmek mi gerek

Bardaktaki çaya koyun ,chia tohumu sıcak çayda şap haline geliyor,1 tatlı kaşığı koyuluyor

Geri