Scudo Sports

Mutlu son aynakol tarafındaki pedal çıktı

m.klcts

Forum Bağımlısı
Tepki
403
İsim
Muhammed
Başlangıç
2008—09
Bisiklet
Mosso
Bisiklet türü
Yol bisikleti
denedim ama yok arkaya doğru zorluyorum olmadı nasıl yapayım

Scudo
Benim iki tarafta cikmiyor :) şaka bir yana doğru ekipman ve doğru açi ve kuvvetle itmek gerekiyor boyle seyleri . benim cekicle vurarak donduremedigim rubleyi (cekici ingiliz anahtarina vuruyorum) bisikletci ingiliz anhtari ve eliyle halletti.

çekici anahtara yılmadan tatlı tatlı birkaç kere vur. titreşim sayesinde biraz gevşeme olabilir. ilk başta gevşetme yönünü karıştırıp ters yönde çok abandısyan çok fazla sıkmış olabilirsin. uğraşa uğraşa çıkar bir şekilde. bu arada bazı pedalların milleri alyan anahtara uygun olabiliryor. alyan + somun anahtarını birlikte kullanmayı da deneyebilirsin.

@m.klcts
Bu durumda daha çok kuvvet ya da daha uzun kuvvetkolu :)

Kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: m.klcts
@m.klcts valla anlamadım senin pedallarda nazarmı var arkadaş :D her seferinde bir sorun . Ayakkabıları aldınmı?

• Beğen
@m.klcts pedalın shimano r540 shimano yol kalleriyle uyumludur sarı veya kırmızı renk almanı öneririm genelde sarı kullanıyolar saha fazla hareket payı olduğu için ama performansı aktarmada kırmızı bi adım önde....

(link) bunu almayı düşünüyorum ama uyarmı

@m.klcts ayakkabı zaten spd sl 3 lü bağlantı kallere uyumlu onlarda yol kalleri oluyo pedalın look olsaydı look kal alırdın shimano olduğu için shimano kal :)

• Beğen
Geri