Scudo Sports

Murat Özdemir Türkish Flatlander New Video. Mutlaka İzleyin !

Bünyamine çekim konusunda katılıyorum. Buzamana kadar bülent abiyi gerçek olarak çok kez izledim fakat bu kadar keyifle izlememiştim. Gerçekten helal olsun! Geçişler falan harika. Sanırım şuanda Türkiyede daha iyi flatland yapan yok.

Scudo
@bmxserdar

abi ne zamandır bu foruma takılıorum ilk defa bir söz bukadar hoşuma gitti yeminle...

(KİMİLERİ İYİ YAPMAYA BAŞLAYINCA GEÇMİŞİNİ.. UNUTUP GEÇMİŞTE KENDİSİNİN.. KÖTÜ OLDUĞUNU UNUTTUP KÖTÜ YAPANLARLA DALGA GEÇMESİ)

bunlardan biride siz olmayı lütfen herkezin elinden tutun :) saygılarımla [ by-M!sT! ]

Türkiyede flatland yapan çok az kişi var tam anlamıyla harika tebrik ediyorum :)

çok çalışmış heralde .)) video gerçekten güzel tebrikler Türkiye'de de artık böyle iyi binicilerimizin oldugunu bilmek gurur verici .) kask da taksan çok daha güzel olur güvenligin için sevgi ve saygılar...

yoruma gerek bile yok kusursuz yaa bu emeğin karşılığı olan bir kelime bulamıyorum arkadaşıma helal olsun diyorum ve tekrar tekrar tebrik ediyorum

Tek geçiyorum böyle profesyonel olması ve bununda bizen bir kardeşimiz olması harika bilmesem yabancı biri sanarım .

Tebrikler tekrar bu yetenk vada kardeş sen şu yetenek sizsinize çık bir millet profesyonel görsün

Teşekkürler paylaşım için

hareketler mukemmel edecek laf yok fakat yanılmıyorsam bu işi adanada murat arkadaşımız kadar yapanlar var sakın yanlş anlaşılmasın murat arkadaşımızı kötülüyor yada kıyaslıyor değilim ama en yakın tanıdığım adanada nazif var tanışmanı isterim neyse fazla uzamayayım :) tekrar tebrıkler hareketler süper devamını bklerz...

(KİMİLERİ İYİ YAPMAYA BAŞLAYINCA GEÇMİŞİNİ.. UNUTUP GEÇMİŞTE KENDİSİNİN.. KÖTÜ OLDUĞUNU UNUTTUP KÖTÜ YAPANLARLA DALGA GEÇMESİ)
bunlardan biride siz olmayı lütfen herkezin elinden tutun

Çok güzel bir video olmuş paylaştığınız için teşekkürler

daha yenıyım hıc bır hareket bılmıyorum vıdeo lar ızleyerek kendımı gelıstırecemınsallah D:

YAPARSIN dostum bızde bılmıyorduk 4 ay'da Bunny Öğrendık:D Allaha sukur Yapıyoruz Gt Slammerin War ıste ne guzel çalış bizde Bianchi war exit Bizim burda insanlar Çatı Profili ile Trial bisiklet Yapıyor:D Masrafdan Kaçıyor.. Bikenin Kıymetini bil:D

güzel bir bmx ve güzel bir sürücü daha nedenilebilirki flatland sürüşünü beğendim kardeşim. başarılısın.

çok güzel ama daha iyisi olabilir. her zaman hedefi yüksek tutmak lazım

Gerçekten Çok Güzel , türkiyede Böyle insanlar görmek bizi Grurlandırıyor... Başarılarının devamını beklerız....

Geri