Scudo Sports

Murat B.

Profil fotosu 2000'li yılların başından. Hikayesi de şöyle: Bisikletin sahibi (o zaman çocuktu, bu sene üniversite bitirdi) "bu bisiklet artık bana küçük geliyor, yenisini alın" diyormuş. Ben de "nasıl küçük geliyor, şahane bisiklet, bana bile olur" dedim ve üç tekerlekli bisiklete binip 5-10 metre sürdüm. Bisikletin bana çok yakıştığını farkeden babam da fotoğrafımı çekti.

Geçen süre içinde yaşımı neredeyse ikiye katlamış olmama rağmen fazla değişmediğimi düşünüyorum umuyorum. Saçım epey azaldı ama hala iki kolum iki bacağım var en azından...
Profil fotoğrafı hikayesi sayesinde neden kadro boyu sorularına da hiç yanıt vermediğiniz de netleşmiş oldu.

Şaka bir yana sizden çok şey öğrendim. Umarım uzun yıllar desteğinizi esirgemezsiniz.

Son düzenleme:
Scudo
Bu başlığı yeni fark ettim ancak bu vesile ile teşekkürlerimi sunmak isterim.
Engin bilgi birikimini en naif, kibar, yalın ve en önemlisi mütevazi şekilde sunarak bizleri aydınlatan bir beyefendi...
"Keşke bir imkanımız olsa da tanışıp sohbetini dinleyebilsek." diye düşündüren, ender insanlardan.

@Murat B. Sağolun, var olun.

Hakkında özelden bana bilgi geldi. Murat benden 1 yaş büyük. Saç olarak yaşa göre 1 tutam daha öndeyim diyebilirim. 1'e 1 durumu eşitlemiş olduk. Forumda sevdiğim bilgisine değer verdiğim nadir bisiklet sporcularından birisidir.

Geri