Scudo Sports

Mükemmel oyuncağım SCOTT

E-mr-E

Daimi Üye
Tepki
135
İsim
EMRE
Bisiklet
Scott
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=49626

Nisan Ayında Toparladığım ve Sonunda Bittğine Kendim Bile inanamadığım makinem SCOTT SCALL 60

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
Hayırlı olsun.Güzel bir oyuncak toplamışsınız kendinize :) Ama bisikletinizin tamamını gösteren bir resim koysaydınız daha iyi olurdu.İyi günlerde kullanmanız dileğiyle...

hayırlı olsun oyuncağınız çok güzelmiş:)iyi günlerde kullanırsınız inşş.kazasız sürüşler.

• Beğen
Tepkiler: E-mr-E
@Mustafa ÖZKARA

Şimdi olmuş.
Dostum, en küçük ekipmanına kadar, birinci sınıf bir bisiklet oldu. Nice başarılar elde etmen dileği ile...

• Beğen
Hayırlı olsun adamım.. Nereden nereye dimi :)
Kazasız belasız kullanırsın inşallah..

• Beğen
scott'ın bu kadrosu çok hoşuma gidiyor. scott gibisi varmı yaa :) mütişh olmuş kazasız sürüşler..

• Beğen
Hayırlı olsun.Kaliteli ve güzel bir bisiklet olmuş.Güle güle kullanın.

• Beğen
Hayırlı olsun.Kazasız belasız.

• Beğen
Kazasız sürüşler.Çok ideal olmuş..O heycan ile toplamakda unutulmazların arasında yer alır..Bu mutluluğunuda bizim ile paylaştığın için de ayrıca teşekkürler.İyi forumlar.

bende scale 60 kadro kullanıyorum ve çok memnunum. umarım sende memnun kalırsın. benim gibi 0.1 tonluk kütleyi sorunsuz taşıyor :)

Kazasız belasız bol pedallı günler dilerim. çok güzel olmuş.

Yaklaşık 3 aydır kulanıyorum ve çoook memnunum esneme ve tasarım dan benden tam not aldı :D

Gürkan abi Kadro İçin teşekkürler tam isabet oldu...

• Beğen
Tepkiler: Gürkan Şentürk
çok iyi hayırlı olsun birde kendin toplamışsın çok zevkli olmuştur:)

• Beğen
hayırlı olsun.. renkler çok uyumlu olmuş.. gidon boynunu açısı aşağı doğru durması ve maşa bağlantısına yakın olması bisiklete ayrı bir sportiflik ve karizma veriyor. kendi bisikletimde de ilk böyle yapmıştım ancak 2 3 saat kullanımdan sonra boyun ağrısı başlıyor ve bilekler de uyuşma oluyor. bu da küçük bi öneri benden..
kazasız belasız eskitirsin inş:)

• Beğen
harkes harika muhteşem demiş ama ben şöyle bi yorumda bulunucam :D safkan bir xc bisikletinde fr/dh jantlarının ne işi var :D

Geri